Felfázás nem szűnik Monural portól.Mit tegyek? (beszélgetés)
Szerintem tenyésztés dönti el. Ha sok éve szenvedsz tőle, akkor valószínűleg egy csomó antibiotikumra vagy immunis, ezeket írd fel egy lapra, meg hogy miket szedtél már rá és mondjad a dokidnak, hogy az már nem használ.
Sajnos ilyenkor már gyógyszer kell, majd ha jobban leszel, akkor probiotikum szedése, napi minimum 2 liter víz (nem cukros dolgok!!) és szedjél tőzegáfonya kivonatot kúraszerűen (pl. Supherb féle probiotikus), 3 hónapig. Tangát ne használj, nagydolog után nedves wc papírral tisztálkodj meg, szex után egyből pisilj és mosakodj! Kb. ennyi, sok sikert, nekem is 10 évig volt, aztán mostmár 3 éve nincs.
D-Mannóz sokkal többet ér..
De azért érdemes megnézetni a vesét,mert ha már felülfertőződött és vese/medence/ gyulladásod van,akkor arra kevés a Mannóz is.Viszont az antibiotikum kúra után mindenképpen használnék a helyedben D-Mannózt.
Szia Tápika! :)
Szeretném megkérdezni, hogy mi újság veled? Jobban vagy már? Használt bármi is, amit javasoltunk?
Puszi :)
Itt van az összetétele:
Amióta kiderült,hogy cukros vagyok,rendszeresen járok urológushoz és mindig fel vagyok fázva,gennyes a vizeletem stb. Pedig én semmit sem érzek,nem fáj,nem viszket. Hiába veszek be antibiotikumot,nem használ.
Doki szerint jellemző a cukorbetegségre a gyakori "felfázás".
Ezt a Bio Cran-t kipróbálom. Mondanátok valamit bővebben róla?
Feltétlenül nézesd meg a cukrodat,és ha lehet terheléssel is. Lehet enyhe glükóz intolerancia.Amíg beteg vagy, szex csak gumival,mert folyton felülfertőz és oda-vissza kapod. Fiúknál nem olyan nyilvánvaló,mint nálunk lányoknál.
Jobbulást kívánok!
Urológus!
Muszáj kikezelni normálisan! Ide már édes kevés a vény nélkül kapható Monural és barátai. Lehet, hogy genny is van a vizeletedben. Egyébként pedig az urológiai probléma könnyen átcsaphat nőgyógyászati gyulladásba és ezt jó volna elkerülni, mivel a gyulladásoktól elzáródások, összenövések keletkezhetnek. Folyadék pedig nem napi 2-3 liter, hanem el se engedd a poharat. Nekem legutóbb azt mondta késő délután a dokim, hogy mihelyst kirakom onnan a lábam, 4-5 liter még ha rohadt kellemetlen is.
Nekem is volt 10 évig, egy évben 4-szer is és már tökre kivoltam... Aztán vettem Bio Crant, tanga le meg a többi, sok folyadék és 2 éve semmi bajom.
Annyi gyógyszert szedtem már rá, hogy pl. van, amire immunis vagyok már :/ Na de szerencsére úgy néz ki, hogy nem kell többet...
Ez nem felfázás, hanem hólyaghurut és nem attól lesz, hogy hidegre ülsz, vagy kint van a veséd, ez annyiban járul hozzá, hogy legyengíti a védekezőképességet. A hólyaghurutot általában az e.coli baktérium okozza, ami a végbél környékéről kerül a húgycsőbe. Ezen kívül más is okozhatja (pl. vesekő).
Baromi sokat kell inni (semmi cukrost és tartósítószereset nem!), meg tőzegáfonya kúraszerű szedése kell, de ilyenkor már, mikor megvan a baj, akkor antibiotikumot kell szedni, mástól nem múlik el. Egyébként meg tangás elfelejteni, szex után rögtön pisilni, mosakodni, nagydolog után nedves wc papírt használni.