Felfázás is okozhat pozitív teszt eredményt? (beszélgetős fórum)
Nekem is állandóan pisilni kellett, meg csípett odalent a terhesség legelején..
A nem első gyerekeimnél már így szinte azonnal tudtam, hogy terhes vagyok..
A teszt a human chorionic gonadotropin nevű hormont mutatja ki, ami csak terhesség alatt termelődik.
Gratula!
Kizárt hogy a felfázástól van!!!!
A terhességi teszt egy úgynevezett terhességi hormont /HCG/ jelenlétét vizsgálja a vizeletben, ami csak akkor van jelen ha terhes vagy!!!!
GRATULÁLOK!!! :-)
Bocsi, lemaradt a vége.
... nem lehet baba. És úgyis álltam a dologhoz.
Köszönöm a válaszokat. :)
Azért megbeszéltem a párommal, hogy még várunk, és hétvégén csinálok még egy tesztet.
Bár azt hiszem a melleim nem hazudnak, egy pár napja már fájnak és szemmel láthatóan nőttek is. :) De más változást egyenlőre nem vettem észre.
Ha tényleg baba, az tényleg csoda lenne, mert pont januárban mondta az orvos, hogy egyéb hormonális problémáim miatt
Terhes vagy,az tuti,nekem is voltak felfázásos tüneteim,de ez a terhességtől van.
Mindenképp irány a doki,majd ő ad valamit ált.monural port,amitől helyrejön:)
Gratulálok:)Kisbabád lesz:)
Nem hiszem.
Gratula! :)
Nem. Az csinálhat ilyet, ami hormont termel, mint például ciszta, méhen kívüli terhesség, biokémia terhesség, tényleges terhesség...
Csakis pozitívan! :)
Mármint a felfázás terhességet mutathat???
Ezt nem gondolod komolyan...:)
Sziasztok!
Ma délelőtt csináltam egy terhességi tesztet, és hát pozitív lett. :) De nem merek teljes mértékben örülni, mert egy hete folyamatosan felfázásos tüneteim vannak, és mi van, ha az okozta? Mert még régebben hallottam, hogy az is mutathat pozitív eredményt.
További ajánlott fórumok:
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Lételik olyan, hogy egy terhességi teszt, állpozitív eredményt mutata?
- Álnegatív terhességi teszteredményt okozhat valami?
- Felfázás okozhat több erősen pozitív terhességi tesztet?
- Létezik, hogy a PG53 ovulációs mikroszkóp nyákkal végzett vizsgálattal negatív, viszont a nyállal végzett vizsgálat pozitív eredményt ad?