Attól,hogy van benne alkohol még lehet hogy adhatod neki,azért írtam,hogy kérdezz rá,mert lehet csak minimális mennyiségű.Bár elég alkoholos az íze/illata...
N@turland vesevédő tea+urogin tinktúra,de mond,hogy 12 éves lánynak kell.Ettől hamar elmúlik.Ha durva neki,felejtsd el a tőzegáfonyát meg társait,az nekem is max.megelőzésre való...
Az ülőfürdőn én is csodálkozom, mert nekem személy szerint még ártott is, nem használt. Gondolom a gyulladás még jobban belobbant. A sok folyadék is segít, és ha már folyadék, akkor gyógytea: medveszőlő, kamilla
Nagyon sokat igyon. Rengeteget, hogy tisztuljanak a húgyutak. Kádba engedjen egy kis vizet tegyetek bele fél kg sót és abban üljön kicsit (még Dédikémtől tanultam ezt és tényleg jó!). Én be szoktam venni Cataflam-ot, mert van benne egy kis gyulladáscsökkentő is. Ha holnapra nem lesz jobb, akkor irány a doki és antibiotikum, mielőtt rámenne a felfázás a vesékre! Jobbulást!
Tőzegáfonya nekem gyorsan segít felfázásnál és a kamillatea.
Kolléganőm pedig a medveszőlőlevél teára esküszik, és a grapefruit cseppekre. Szerintem ezek mind alkalmazhatóak gyerekeknél is, de a patikában biztos meg tudják mondani.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.