Félek, hogy a fejemre nő a pasim! (beszélgetés)
A volt pasim utalta az "oktato hangom", ha o azt mondta, talan tenyleg nem kapcsoltam ki.
De az en modszeremmel letudtunk mindent fel ora alatt, amit o ket oran keresztul csinalt.
Miota elkoltozott mar ez is hianyzik, mert gyorsan kiszorok mindent, aztan csacsogjunk, menjenek valahova!
"Pl.akkor találkozunk, amikor neki jó"
Es az neked nem jo, mikor talalkozok? Visszamondasz programokat, vagy mi?
Ha ket felnott embert talalkozok nem ugy nez ki, hogy megbeszeljuk, mikor erunk ra, es akkor.
Bocs, en amugy vagyok olyan, hogy tulorazzak, vagy mas helyett beugorjak. A melom elobbre valo, mert egyedul fizetem a szamlaim, Ill. akkor keresek penzt, mikor van mit csinalni. Ha levagdaljak az oraim, nem lesz bevetelem.
De ez lehet barmelyik szolgaltatonal.
Egy darabig daral, utana raer.
Amugy mi masban a fejedre? Liliomot ultetett rad, vagy keptelenek vagyok megegyezni mit esztek?
Neked marad az álmodozás.
Miből gondolod, hogy nekem az egész életem a szeretkezésről szól?
Nem válaszoltál, tehát neked műbrokid sincs. Az ékszerek kevés gyönyört adhatnak...
Csak nem szégyenlős vagy? Erre már nincs válasz? :)
Hangember vagy. :)
Mi tart vissza?
Ha más nem, lehet venni egész élethűeket, és még főzni, mosogatni sem kell hozzá! :)
Cumizhatnál egész nap! :D
Nem lenne több hoxa, csak a fejedre kinőtt PASI!
Lenne majd nyafi...,szó szerint! :D
Már meg is tette.
Három hónap "rózsaszín" ködben ezt még semmi elviselni.
Beszélj vele,,,én kíváncsi lennék a magyarázatra.
További ajánlott fórumok:
- Párkapcsolatnál számít, hogy nem azonos végzettségűek a felek?
- Oka lehet annak, hogy nem ír a pasim?
- Hogyan lépjek túl azon hogy nincs pasim?
- Jól érzem, hogy tojik a fejemre és nem is igazán érdeklem?
- Anyósom hozzánk fog költözni. Nagyon félek tőle, hogyan fogjuk egymást elviselni.
- Anyu rácsukta a csomagtartót a fejemre(véletlenül). Ha csak fáj, de nem ájultam el, kell ezzel dokihoz menni?