Fekete ruhákba belemostam egy zsebkendőt, hogyan távolítsam el a szöszöket? (tudásbázis)
Elmondok egy titkot.. A kis mocsok (zsepi) csak a feketét szereti. Se a fehéret se a színest nem hajlandó koszolni.
Én gyakorlott vagyok de ez rendszeres probléma :) a ragacs jó ötlet. Én a yiskből vettem ilyen ragacsos hengert. Prímán megoldja az ilyen balesetet. Szóval nyugi. Ez mindenkivel elofordul :)
Ez nem gyakorlat kérdése:D
Pont nem rég mostam bele, pont a fekete ruhákba egy pzs-t, és van olyan, amiről nem tudtam leszedni, pedig 2x kimostam őket, hengereltem, stb., és még mindig van amelyiket van. Szerencse, hogy nem az én ruháim voltak, hanem a férjemnek egy munkásruhája, amit ő is csak ritkán vesz fel az itthoni felújításokhoz, meg egy pár otthoni póló, ami szintén nem annyira számít. Én még feketeruha mosószerben is kimostam, de a szöszökkel semmit nem csinált....
a jövöben használj TEMPO zsepit az egészben marad
nem szöszöl
e célbol veszem én is ezt a márkát
Vastag ragasztószalagból letépsz 30-50 centit, és mintha gyantáznád a ruhát...
Vagy borotváld a ruhát, de óvatosan, nehogy elvágd az anyagot vagy elvékonyítsd.
Elsőéves egyetemista vagyok,most kerültem be kollégiumba és még nem vagyok túl gyakorlott.:D
Újramostam csak öblítővel,de ugyanúgy szöszös..Mit csináljak?
További ajánlott fórumok:
- Melyik egészségesebb és gusztusosabb, a papírzsepi, vagy az anyag mosható zsebkendő? Ti melyiket használjátok, tarjátok előnyösnek?
- Flexibilis ragasztót mivel távolítsam el?
- Fekete ruhából hogy lehet a szöszöket kiszedni?
- Mivel távolítsam el a szemölcsöt?
- Csak Zewa zsebkendőt veszek.
- Hogyan távolítsam el a toll és az alkoholos filc nyomát?