Fehérváron tudnátok ajánlani jó bababoltokat? A maradék cuccokat vennénk meg a babának. (tudásbázis kérdés)
köszönöm szépen az eddigieket.
A park centerben lévő kenguru kidről van valakinek tapasztalata?
Nem tudom melyik nap jönnél, ha szombaton, akkor ajánlom a ruháspiacot. Mennyire ismered Fehérvárt?
Én sokat járok ruhát venni oda, mert felfedeztem egy kiscsajt, aki angol használt ruhákat árul - de jelzem nem mondanád meg hogy használt, mert gyönyörű állapotban van minden, és tényleg vicces áron!
amúgy van még a kenguru g*ld (budai úton)
meg a városközpontban lévő meki mellett is van egy 3 szintes baba és játékbolt.
most hirtelen több nem jut eszembe...
Jó csak nem írtad,hogy milyen cuccokra gondolsz.Használt,új,ruha,légzésmegfigyelő vagy mi?
Ezekre gondoltam,mert pl: a Budai út elején van egy bizományos,ott nagyon jó áron vannak cuccok:ruhák,gépek,babakocsi meg ilyenek.
Milyen maradék cuccokra gondolsz?
Mert aug.24.-én lesz pl:bababörze a Sarló úti Ált.Iskolába.Addig nem lesz,így akkor nagyon sok jó cucc lesz ott.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos babának érdemes borostyánláncot venni fogzásra, vagy ilyenkor már nem szokja meg? Fehérváron hol lehet kapni?
- Ki ismer bababoltot Miskolcon?
- Tud valaki olyan bababoltot, ahol részletre lehet gyerekülést vásárolni?
- Tudja valaki, hogy a Kállay Miklós doktornál Fehérváron mennyiért lehet szülni?
- Van itt valaki, aki tudja, hogy tényleg cseréltek-e el laboreredményeket mostanában Fehérváron?
- Megnyitott az Árpád fürdő Fehérváron. Voltál már ott?