Február 12-től lefogyok (beszélgetős fórum)
Sziasztok, nagyon el vagyunk tűnve... én eredményről számolnék be nagy örömmel!!! egy hónapja írtam -4 kg-t, most újabb -4kg az eredmény! a célom mint írtam -12, de már ez is csoda, amilyen régen szenvedek a fölösleggel. a módszerem: a "csodakapszulám", nagyon bevált (reklám nélkül:arpfarm) kifogytam a gatyáimat, vehetek kisebbet!!! imádom! igazi tavaszi megújulás! és nem szenvedtem meg, nem tűnt lemondásnak. ez tényleg jó fogyasztó, zsírégető :) boldog vagyok!!!
remélem másnak is van sikerélménye! sziasztok!
Sziasztok
El szeretném nektek mondani,hogy egy időre felfüggesztem a fogyimat, nem tudom most csinálni lelki bajaim miatt...
De még látjuk egymást, mihelyt rendbe jövök :)
Mindenkinek további sok sikert és kitartást, Ti erősebbek vagytok :)
Puszika nektek
Sziasztok!
Én is itt vagyok, jól haladok, nem adom fel!:) Mai napon pihi volt, hétfőn és kedden is voltam 1 órát futni. Kajákra is odafigyelek. Mindenkinek kitartást!!!;)
Köszönöm szépen a támogatást :)
Nálam csak az a baj,hogy ha azt gondolom,hogy ennél már nem lehet rosszabb, mindíg jön valami...
Kitartás! Már csak ezt tudom mondani! Általában ha mélyponton vagyok, mindig arra gondolok, ennél rosszabb már nem lehet...
Egyetértek veled abban, hogy az 50-es határ alatti kg, az már kórosan sovány... Én sem szeretnék senkit megbántani, de lehet hogy az önképpel van gond ilyenkor....
Értem :)
Akkor nagyon sok sikert és kitartást, bár ha ide jársz biztos mindíg kapsz lelkesítő szavakat :)
Minden bátorító szó jól esik hidd el, csak most annyira befordultam,annyi rossz dolog történt velünk mostanában és annyit bántanak itthon,hogy már nem látok kiutat,csak ha elköltözünk és megpróbálunk a saját lábunkra állni, ha szűkösen is,de megpróbálunk :)
Remélem a párod is talál hamarosan munkát, bár nagyon nehéz mostanában én is tapasztaltam,de a remény hal meg utoljára.
De munka nélkül még nehezebb...jajj remélem nálatok is rendbe jön minden. Ez a pénz mindenhol probléma, olyan jó lenne ha még cserekereskedelem lenne.
szia, jövök gyakrabban! a kapszulára keress rá a név alapján, feljön a keresőben a honlapjuk. most teljesen ráálltam a zöldségekre: főzelék és saláta formájában, persze hús is van, főleg, hogy a párom húst hússal eszik. tegnap oldalast csináltam és én is megkívántam fehér kenyérrel (ahogy ő) nem is esett olyan jól.
mai reggeli: magvas kenyér túrókrémmel+sárgarépa
ebéd: babfőzelék hússal (színhús az oldalasról)-ennyi belefér!
vacsi: sütőtök-sárgarépa saláta (nyers)
napközben: gyümölcs
nem a menü a nagy szám, hanem hogy kevesebb is elég mindenből!!!
Én ezt értem Drága és sok sikert is hozzá,de nem gondolod,hogy az a 49 kg már nagyon kevés?
Szerintem egy 55- 56 is bőven jó lenne, az már nagyon nagyon, ha meg haragszol ha nem betegesen vékony. Én is voltam 48kg aztán hirtelen 85 lettem, egy év sem kellett hozzá.
Nem szabad ennyire drasztikusan csinálni.
Remélem nem bántottalak meg.
Sok sikert neked és szeretettel várunk a fórumon :) gyere gyakran
:) én ilyenkor inkább eszegetek :(
Köszönöm szépen, aranyos vagy :)
Nincs vele semmi bajuk, csak ők ilyenek...
Ez így van mióta elváltak a szüleim, van apukám, anyukám meg tesóm, és a végén én...de mostmár mi ketten vagyunk, tehát vannak ők és mi és nekik semmi nem jó amit mi csinálunk...ezért szeretnék már nagyon elmenni itthonról... :( tudom,hogy nehéz lenne, meg sajnos egy darabig nem is találkoznánk :( de nekem mindennél többet jelentene:(
Köszönöm a vígasztaló szavakat,de most valahogy semmi nem segít,nagyon el vagyok keseredve :(
Remélem minden rendbe jön, sok volt most egyszerre a "balszerencse".
Hát ez nem a legjobb hír:-(( sajnos mindig vannak "hullámvölgyek"... Ha gondolod, írj, meséld el priviben mi a gond, ha tudok nagyon szívesen segítek (tanáccsal, jó szóval, vagy bármivel) mert mégiscsak jobb, ha az ember kicsit beszélhet a gondjáról-bajáról.... A szülőket meg nem értem... hogy lehet így reagálni? talán problémájuk van a pároddal? de akkor is... nem így kéne lereagálni, inkább segíteni!!
Egyébként ha én épp stresszelek valamin, vagy vmi komolyabb problémám van, mindig sikerül fogynom pár kilót(annyira nincs étvágyam akkor) de sajnos csak ez az egy "előnye" van....
Oh az már régen volt, most meg alig mocorog :(
Ma is gyümi, tiszta ideg vagyok, a páromat megbüntették, mindedj ezt nem részletezném, mert csak elsírom magam, és nagyon úgy néz ki,hogy milliós nagyságrendű amit ki kell fizetni, szóval nem tudom mi lesz :(
Mi is gratulálunk neked :)
és gyere gyakrabban hozzánk :)
jobb ha néha megbeszéled a dolgokat, sokat segít :)
Mi ez a kapszula???