Fasírtgolyók recept
A Fasírtgolyók hozzávalói:60 dkg darált lapocka,
1 kis fej hagyma,
1 zsemle, 1 tojás,
5 gerezd fokhagyma,
2 ek paprika,
1 mk őrölt bors,
2 kk só,
2 ek vágott zöldpetrezselyem,
olaj.
A Fasírtgolyók elkészítési módja:
A zsemlét beáztatom, majd kifacsarom. Az apróra vágott hagymát olajon megdinsztelem. Az összes hozzávalót (az olaj kivételével) jól összekeverem és vizes kézzel diónyi golyókat formálok belőle, majd bő forró olajban kisütöm. Kihülés után mindegyikre egy karika csemege uborkát teszek és fogvájóval egy káposztafejre tűzöm őket.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. okt. 31. 21:54
A fasírtgolyók elkészítési módja és hozzávalói.