Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fasírozott zabpehellyel recept

Fasírozott zabpehellyel recept

Elkészítési idő 60 perc

A Fasírozott zabpehellyel hozzávalói:
50 dkg darált hús,
2 gerezd fokhagyma,
1 kisebb fej vöröshagyma,
kis csokor petrezselyem,
só, bors, őrölt kömény,
4 kanál apróbb zabpehely,
2 tojás,
ha kell egy kevés víz, a zabpehely miatt,
Zsír a kisütéshez.


A Fasírozott zabpehellyel elkészítési módja:
A húst egy tálba tesszük, majd a vörös- és fokhagymát, a csokor petrezselymet felaprítva egy diónyi zsíron megdinszteljük, és a zabpehellyel együtt a húshoz adjuk. Most a fűszereket is hozzá adjuk, a tojásokat is. Jól összedolgozzuk, ha kissé száraz lenne a hús, fél deci vizet adjunk hozzá. Majd gombócokat formázva, forró zsírban lassú tűzön kisütjük.

Ha nincs apró zabpehely, robottal aprítsuk meg.
Regenor diétához...


Kategória: Húsételek receptjei


A fasírozott zabpehellyel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook