Fanni baba születése (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fanni baba születése
Örülök,hogy nem lett semmi bajotok!:)
Jó egészséget kívánok nektek!
Azért indították be a szülést mert gyulladt volt a hasfalam, az epepangás miatt. És nem mertek kockáztatni. Az már más kérdés, hogy mivel tele volt fehérjével a vizeletem, azonnal császározni kellett volna. De hagytak vajúdni.
Na de ez már a múlt, és egészséges Fanni, ez számomra a lényeg.
Hát akkor lehet nekem is az kezdett már lenni csak nekem nem néztek vizeletet meg vért.
Hát de legalább nem lett baj:-)
örülök, hogy te ilyen jól éled meg így utólag ezt a szülést.
Nem értem, miért indítottak pár nap túlhorás után, nem csoda, hogy nem tágult a méhszájad :(
egyszerűen még nem volt ott az ideje, sem Fanni sem a te számodra. Már emiatt is szinte biztos volt a császár, hiszen Fanninak nem volt ideje felkészülni, azért esett a szívhangja. Képtelen vagyok megérteni, hogy ma Magyarországon, hogyan gondolhatják, hogy ez a protokoll jó. A Who ajánlása erre mindre azt írja: Nem ajánlott! Sajnos az én szülésem is hasonló volt, csak nem lett végül császár. A következő más lesz, teszek róla. Én nem köszönök semmit az orvosomnak és senkinek a férjemen kívül, mert ez nem szaktudás, amit ma Magyarországon a legtöbb orvos mutat :(
Mintha nem tudnák pontosan, hogy a babára milyen hatással lehet a megindítás...
A gyermek tudja, hogy mikor kell születni, te pedig tudsz szülni, minden nő tud egy-két kivétellel. Ezt a hitet is vissza kell adni a nőkne, hogy ne érezd azt, hog örülsz a császárnak, mert nem biztos hogy tudnál szülni. Miért ne tudnál?
A kislányodhoz gratulálok, mert csodaszép gyermek, legyen benne sok örömötök és remélem, ha lesz kistesó, ő majd máshogyan látja meg a napvilágot!
Gratulálok a kislányom is nem sokkal a tiédnél született.
Végül nem írtad le mi volt vagy hogy derült fény a toxemiára??
Nálam is dagadt a lábam csúnyán,magas volt a vérnyomásom és zöld a magzatvíz.
További minden jót kívánok Nektek.
Fannika nagyon szép kislány, örülök hogy minden rendben ment végül, és jól vagytok!
Ugrás a teljes írásra: Fanni baba születése