Fánk recept

A Fánk hozzávalói:
Kisültek a fánkocskáim ! 🥰🤗😋
50 dkg liszt,
5 dkg porcukor,
5 dkg vaj,
3 tojássárgája,
1 csipet só,
2.5 dkg élesztő,
3 dl tej.
1 l olaj a sütéshez.
Felfuttatom az élesztőt, összegyúrom, kelesztem, kinyújtom, kiszaggatom, pihentetem, bő olajba kisütöm.

A Fánk elkészítési módja:
Felfuttatom az élesztőt, összegyúrom, kelesztem, kinyújtom, kiszaggatom, pihentetem, bő olajba kisütöm.
Kozepesen meleg olajban sutom,először fedővel,hogy szalagja legyen
Majd megforditom akkor már leveszem.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 9bbc382386, 2022. jan. 13. 18:12
A fánk elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.