Faluban mi számít szerintetek csendháborításnak? (beszélgetés)
Kedves Soufflet!
Asszony Lacinak én a tenyeres- talpas menyecskéket szoktam nevezni.
Rólad egy szóval sem beszéltem, mert azt sem tudom ki fia, borja vagy.
Viszont abból a hozzászólásodból, amit időközben töröltek, már rájöttem, hogy téged sem az eszed miatt fognak elrabolni.
Most egyrol beszeljunk?
En azt mondtam, fogj egy uveg bort, es menj at.
Hany jelentett nyelt le?
Te lehetnel az elso talan, aki nem baszogatja.
Nem arról beszéltem, hogy ki kaphat engedélyt és ki nem, hanem arról, hogy favágás az is, ha az udvarban valaki motorfűrésszel vágja, aprítja a tőkét.
Vannak olyan asszony Lacik ( velük nem szeretnék találkozni egy sötét sikátorban), akik, ha nincs otthon a férjük simán felvágják saját maguk.
Elottem mar ejjel is kezdtek melot, es nem volt muszaj. Valaki az irodajaban kitalalta, ez jo melosoknak, mert nem sut rajuk a nap.
2 nap utan attettek 7-re a keztesd.
Nem én mondtam. :))
Mikor te otthon csinálod a pörköltet és aprítod a hagymát, az nem azt jelenti, hogy felvágod?
Vágni nem csak azt jelenti, hogy egy élő, vagy korhadt fát kivágsz az erdőben, hanem az is vágás, ha az udvarodban fűrésszel a tőkéket hasábokra vágod. Amit lehet baltával, és fűrésszel is. A motorfűrésznek pedig nem kis hangja van.
Hmmm.. hadd goldolkodjak... A kozepikolas erdeszekkel egy ivadekbol voltunk, aztan helyi rendezvenyen egyutt szerepeltunk,ami nem volt baj, mert egy oviba jartunk.
Volt egy erdeszmernok prof baratom, aki a noverem oktatoja volt. A noverem erdeszmernok lett, ahol mindenki erdesz, vagy a vadakkal foglalkozik Nyilvan segghulye vagyok arrol, mit csinalnak a fakkal, mert csak az IKEA-s katalogusokat olvastam.
Ne idegeskedj! Aki nem hajtja le magát a munkahelyén, akinek nincs "szerencséje" egy hangos szomszédhoz, fogalma sincs milyen átélni.
Birtokvédelmet kérhetsz. A zajhatás is birtokháborítás.
Nézd meg a településen milyen szabályok vannak erre. Sok helyen ezt beszabályozzák, ha nincs nálatok ilyen szabály, akkor kezdeményezd, hogy legyen. Gyújts aláírást az utcátokban legfőképpen, de az egész településen, hogy szabályozzák be a hangoskodást.
Fordulj vele a jegyzőhöz.
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- 2 bicajozó 8 éves gyerek már csendháborító?
- Mivel foglalkoznál fiatal nőként vidéki kisvárosban, faluban?
- A csendháborítást hogyan lehet kezelni?
- Létezik még csendháborítás?
- Mit lehet tenni, ha a községi hivatal hajnali 4-ig engedélyt ad a szomszéd kocsmának a csendháborításra?
- Mi számít csendháborításnak?