Fájnak dolgok.. (beszélgetős fórum)
Éppen emberek halnak meg, a gazdaság romokban.. És valaki még az aktód elé is pakol.
Ahogy a többiek mondták, átrúgnám az ő térfelére, aztán bájosan mosolyognék, és megkérdezném hogy van?
Ez fáj?Kívánom ennél nagyobb dolgok ne fájjanak.
Nagyon kis nyámnyila vagy és ezért teheti meg ezt veled.Velem biztos nem tudná megtenni csak 1x.
Állj a sarkadra és rúgd vissza neki.
este kérlelt menjünk át beszélni, inni. nagyon erőltette így én hülye átmentem.elszólta magát,hogy ő annyit készült,főzött,de akit várt az lemondta.olyan rosszul esett,nagyon fáj."
Mi fáj, gyere mesélj, mondj el mindent tőlem ne félj...
Mi esett rosszul, hogy jól bekajáltál? Ha sokat kaptam az étteremben , becsomagoltatom doggybagnek. Miért nem kérted te is?
Háát ha az én ajtómba pakolna bevinném a lakásomba és amikor keresi hagyom . Majd bemennék kicsit várnék majd kivinném upszi véletlen behoztam mert az én ajtóm előtt volt azt hittem az enyém :D
De az átrúgás se rossz megoldás (de ha pl cipő lenne és van olyan rész ahol a fele lepottyanhatna... :D )
És nem nem vagyok gonosz
Teljesen jogos.
Medve anyám...
😁
Igen, többször észrevettem!
Andi, bocsánat, de MEDVEEEEEEEEEEEEEANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM
😂😂😂
Csak ennyi problémád legyen mindig!
Rugdald át az ő felére, pakold az ajtajába.
Ne menj hozzá inni.
megfogod átteszed az ő részére,ennyi,
mondjuk én átrugdosnám,de az én vagyok,
Közös folyosóm van egy másik lakóval akivel eddig úgy tudtam,hogy jóban vagyunk.mostanában csinálta azt, hogy az én térfelemre pakol holmikat. hol a cipőjét "hagyja ott" napokig, hol különböző tárgyakat. Az ő ajtaja előtt is van bőven hely, azt csinosítja mindenfélével. lemezlapok doboz van az én térfelemen. nála meg csak lábtörlő, ajtódísz. aki benéz az hiszi én vagyok rumlis. megkértem párszor akkor jó jó..napok hetek telnek el. akkor úgy teszek,mintha én is valamit rámolnék így kénytelen elvenni a cuccát,de kezdődik előröl. most épp két pár piszkos papucs van az oldalamon..
ugyanez a személy egy"vita"után egyik este kérlelt menjünk át beszélni, inni. nagyon erőltette így én hülye átmentem.elszólta magát,hogy ő annyit készült,főzött,de akit várt az lemondta.olyan rosszul esett,nagyon fáj.
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Híres, nevezetes dolgok, események
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Az ember mindent túlél. Vannak dolgok amik fájnak, de azok...