Fájdalomcsillapító, mint nyugtató (beszélgetés)
Ha valakinek megszünteti a fájdalmát, az nyilvánvalóan megnyugszik, mert car, ha fáj. Viszont ettől még nem lesz se nyugtató, se antidepresszáns.
Ha jobban akarod érezni magad, akkor menj el futni, vagy nézz valami mókásat, esetleg egyél egy kis csokit.
Ha valaki azért veszi be mert fáj valamilye,az érthető.
De csak azért hátha nyugtató is,hát az már nem érthető.
Nem.
Írd be a gugliba, hogy hatásmechanizmus, nonszteroid gyulladáscsökkentők.
Máris okosabb leszel.
Én bevallom, kb. 16 évesen minden szart kipróbáltunk.
De végül meg kellett venni a legolcsóbb piát.
Ne kísérletezés ilyesmivel, mert veszélyes. Nekem baromira működik a majam.
De egy fajta gyógyszer hat rám "nyugtatolag", mint mellékhatas, és azt nem probalgattam. A patikában vettem adott tunetre. Osszeestem, elaludtam tőle.
"Nagyon ritka (10 000 betegből kevesebb, mint 1-et érinthet): ... pszichiátriai betegségek, depresszió, alvászavarok, koncentráció gyengeség...
Okozhat ilyen tüneteket és gyógyítja azt.
Sétálj egyet, ha megnyugodni akarsz, ne a gyógyszerekben keress megoldásokat!
Én szedtem apranaxot, de nem pszichére, hanem fájdalomra.
Komolyan ilyen idióta ötleteid vannak?!
Em.
Amúgy pszichés tünet az az, amitől jól érzed magad?
További ajánlott fórumok:
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- Szülés fájdalomcsillapitó nélkül hagyományosan?
- S.O.S.! Mi a teendő tejláz esetén? Milyen fájdalomcsillapító szedhető szoptatás alatt ( 4 hetes baba mellett)?
- Sziasztok! Mint kiderült paracetamolra, és ibuprofenre is allergiás vagyok. Milyen fájdalomcsillapítót szedhetek?