Fáj a nagylábujjam. Mi lehet a baj? (tudásbázis)
Ügyeletre??
Kihívni az ügyeletet, sőt a mentőket
:)
XD
Azt hittem ez vm vicc a sok hasonlo temaju mi lehet a bajom forum miatt..nem az? XD
Jo Neked! Neked van "nagy labod" is!
Akkor konnyen tudsz "nagy labon" elni!
Nekem nem lehet nagy labon elnem, csak ugy "kis labon"
:D :D
Lehet, hogy begyulladt az ízület, vagy meghúzódott egy szalag.
Ha a gyógynövényes gél nem használ, kend Diclac géllel. Ha nem enyhül pár nap alatt a fájdalom, keress fel egy orvost.
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy pénteken egy telitalpú magassarkú cipő volt rajtam, majd este olyan fél 10 körül nagyon elkezdett fájni a bal nagylábujjam és az alatta lévő "párnácska". Ez a fájdalom még most is fennáll, eléggé sántítok, mert nem nagyon tudok rálépni a fájdalomtól.
Egyébként ritkán hordok magassarkú cipőt, pénteken is csak kb. 2 órán keresztül volt rajtam, de akkor egyáltalán nem fájt semmim, kényelmes volt a cipő. Nem új cipőről van szó, többször hordtam már és a sarka sem nagyon magas.
Várom tanácsaitokat! Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Kislányom 20 hónapos és a nagylábujj melletti lábujja egyre jobban ráfekszik a nagylábujjára. Mit tehetek?
- Hogyan lehet otthon leápolni a nagylábujjamat (talán gyulladás van rajta a köröm szélénél)? Ollóval kivághatom?
- Eltört a nagylábujjam.Eddig heti 3-4-szer tornáztam a fogyásom érdekében, most + kímélnem kell a lábamat(3hétig).Mit tegyek, hogy ne hízzak?
- A másféléves szomszéd kisfiú a nagylábújjára ráejtett egy kalapácsot, azonnal megkékült a körömház.Mi a teendő?
- Begyulladt a nagylábujjam, mert bevágtam a körmöm, mit tegyek?
- Mitől feketedik meg a nagylábujjamon a köröm? Körömágy környékén bevörösödik.