Facebookon van olyan alkalmazás amiből kiderül, hogy megnéztük egy ember profilját, aki nem az ismerősünk? (tudásbázis kérdés)
Nem ismerjük a fb algoritmusát.
Az ismerősök ismerősei fix. Ez nyomon követhető azzal, amikor felveszel, vagy jelölsz, jelölnek, azonnal megváltozik a "kit ismerhetek" összetétele.
Engem 5-6 éve az egyik hivatal meg akart figyelni. Arra lettem figyelmes, hogy az ott dolgozók férjeit, kölykeit ajánlotta a face, sőt, némelyik mint az adatlapom egyik leggyakoribb látogatójaként is szerepelt. Egy városban élünk, de nem ismertem őket. Szerencsére még fényképek se, hanem csak macskák és virágok voltak az oldalamon ja és egy két nekem tetsző szinész képe.A Messengert nem ismerős nem tudja feltörni, ott bonyolitottam a dolgokat. Globus - féle kuala lumpuriakat nem ajánlott senki, egy amcsi katonatiszt tolakodott, de őt is gyorsan lekoptattam.
Én azért nagyjából tudtam, kik kukkoltak. de ehhez családbeli profi segitségem is volt/van
Én sehova.
Mivel nem tudod miről van szó, tartsd meg a véleményedet. Köszi.
Atya ég!
Hova süllyedsz már? :/
Érdekel, hogy lebuksz e, ha kukkolsz?
Nyugi, nem.
Napi sztorit ha megnézed, akkor az látszik, de úgy gondolom, az ismerősökét lehet.
Megnéztem a guglit részeletes lépésekkel és egyik se volt valós.
Akkor kamu?
Azt is írták hogy ott az adatvédelem.... tehát továbbra se lehet látni se facebookon se instán.
Tudtok erről valamit?
Trollok kíméljenek!
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Tudna segíteni valaki? Hogy lehet törölni a facebookon az alkalmazást?
- Le lehet tiltani valahogy a Facebookon, hogy alkalmazás meghívókat küldjenek?
- Hogy lehet Facebookon törölni egy alkalmazást?
- A Facebookon miért nem jelenik meg a kezdőlapomon, amit én játszom, pl. az igen-nem játék, vagy egyéb alkalmazás? Hogy állítsam be?
- Hogyan lehet a Facebookon letiltani az alkalmazás felkéréseket?