Facebookon üzenetekből hogyan tudok törölni? (tudásbázis kérdés)
Hihetetlen, hogy mik vannak!!! Velem néhány éve fordult elő hasonló, még az iwiwen. Az anyósom EGY HÓNAP múlva hívott fel, hogy nem tud belépni a sajátjába. :))) Ezzel jelezte, hogy egy hónapja figyel...
Na, azóta ügyelek a részletekre.
És ha megváltoztatod a jelszódat most? A rendszer szerintem "érzékeli" h már más a jelszó, és ha apósod kattint egyet akkor már lehet kérné tőle az új jelszót. Így semmit nem kell törölnöd.
Lehet hülyeség amit mondok de egy próbát megér. :)
Vagy csak egyszerűen mondd el neki telefonon, h-h lépjen ki. Az már más kérdés, h meg is teszi-e....
azt nem úgy kell...egy személyt válasz ki akivel leveleztél...arra katt rá..ne az egész listát nézd 1xre,...
katt...rá...felül jobb oldalt van olyan ,hogy műveletek...arra katt...és ott van ,hogy üzenetek törlése...a többit tudni fogod..
Üzenet törlése:
Rámész az üzenetekre, majd ott van egy olyan, hogy műveletek azon belül pedig az üzenetek törlése... Rákattintasz és volt üzi nincs üzi...
hát ez durva...:S
üzenetek vagy ami az üzenőfalon van ?
A multkor elfelejtettem kijelentkezni a parom szuleinel a facebookrol es pont most telefonalt az apos, hogy itt olvasom, hogy miket irkalsz most. Azt hittem letepem a fejemröl a bört, ötlet?
Vannak olyan uzenetek amiket nem akarom, hogy lasson hogyan tudom öket kitörölni mert sehogy sem talalom, hogy hol kell valaki segitene gyorsan?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet Facebookon törölni a leveleket, értesítéseket?
- Hogyan kell a Facebookon törölni az üzeneteket véglegesen?
- Hogyan lehet törölni a facebookon a kedvencek közül?
- Hogyan tudom törölni a facebookos bejegyzésem? sürgős...
- A Facebookomon egyéni lista van beállítva a történetek megosztásánál, hogyan tudom ezt törölni?
- Hogy tudok kitörölni valaki az ismerőseim közül Facebookon?