Facebookon miért kell fizetni 61 Ft-ot az üzenetküldésért? (tudásbázis)
Egyáltalán nem az!
Figyeljétek meg, amikor az egyéb-be kerül egy üzenet, megjelenik a felirat, ha szeretnéd, hogy az üzeneted a beérkezett-be kerüljön, egyszerűen csak kattints rá a mozgatás a beérkező üzenetbe feliratba.. Ami angolul van.
Én is így tettem, és mindjárt oda is kerültek ezek az üzenetek.
Hatalmas baromság, amit a topic indítója elhitet mindenkivel.. Ne higyjétek el, csak kattintsatok az üzeneteknél a beállításokra, hogy mozgatás oda.. Ott, ahol legördül a lista, hogy törlés, stb..
Igen, mert nem fizetnek érte!
Ha fizetnének, rendes üzenetként kapnád meg!
Már vagy 3 hónapja kommunikálta a facebook, hogy ez így lesz, TERMÉSZETESEN PARTNERNAK INGYENES MARAD , az üzenés, nem partnernak nem, ennyi.
Tehát ismerősnek továbbra is ingyenes.
még jó, h ide benéztem! :) Eddig fel sem tűnt ez az egyéb mappa :) Most megnéztem, és nekem is volt benne üzim :)
És valóban olyantól jött, aki nem ismerősöm :)
Igaz, az eddig mutatott primitívségét, butaságát igazolta ezzel a levelével is :)
Lehet soha nem tűnt volna fel, ha nme olvasok bele ebbe a fórumba, h még áprilisban írt nekem az illető :)))))
Én láttam a múltkor nekem is kiírta. Egy olyan embernek írtam, aki nem az ismerősöm és bejelölni sem lehet, ezért írtam neki és ezt írta ki.
De szerintem nem kapta meg az üzit.
Ha olyannak küldesz üzenetet, aki nem az ismerősöd olyankor vagy fizetsz érte 61 ft-ot, vagy az egyéb mappájába kerül az illetőnek szánt üzenet.
Vagyis külön jelzést nem kap róla, vagy észreveszi az egyéb mappában, vagy nem.
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Bándy Kata gyilkosa a facebookon
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Lakást szeretnénk bérelni, de amit olcsón találtunk lehetőséget, ott a címkiadásért 7000 Ft-ot kell fizetni előre
- Mindenhol 15000Ft-ot kell fizetni az altatásért kisgyermek MR vizsgálatánál?
- Tudtok abban segíteni, hogy jelenleg nem dolgozom, ezért fizetem a 4950 Ft-ot magam után de a nyugdíjjárulékot hogy és mennyit kell fizetni?