Facebook szülinapi köszöntés (beszélgetés)
Mit tanultál?
Felesleges fészbukon köszönteni?
Felesleges ügyet csinálni ebből. Véletlenül is kimaradhatott.
Sőt, olyan is előfordult pl nálam, hogy valki írt, meg képet is küldött, és egyszer láttam kicsiben, de nem értem rá válaszolni, kiléptem. Mire legközelebb beléptem, egyszerűen eltűnt a kép is, az üzenet is. Pedig aki küldte, ő nem törölte ki, napi kapcsolatban vagyunk.
Fura dolgokra képes a "technika". Kár ezen túrázni.
én rosszindulatúan nézem azokat, akiknek derogál felvenni a telefont és felköszönteni a barátnőjüket, de fórumot kiírni azt persze van idő és rosszallani, hogy a dögök miért nem köszönömöztek egy facebook-kiírásra, és ezért majd legközelebb még ezt se
valószínűleg tökre felületes ismeretség, ha csak facebookon böffentenek oda még szülinapkor is, szánalmas ezen rágódni. építgetni kéne valós kapcsolatokat
Nem likolásról szólt a kérdés. Kiírt köszönömökről...
Igen demediná, bingó: vasárnap délután van ráértem itt az erdőben a sétám közben ez jutott eszembe, elmélkedtem. Bocsánat!!!
Asszem rossz fórumra kopogtattam be.
Miért törölje magát?
Szép napos vasárnap délután van. Miért ne kérdezhetett volna? Őt ez érdekelte.
Miért kell rögtön ilyen rosszindulatúnak lenni? Nem értem...
Én kifejezetten nem szerettem ha engem ilyen formán köszöntöttek fel. Olyan automatikusnak és "kötelezően" betartandónak és személytelennek éreztem.
Akinek fontos vagyok emelje már fel a telót:)
figyi, ilyenkor az ember kap az üzenőfalára kismillió "boldog szülinapot" posztot, elkezdi megválaszolgatni, de elképzelhető, hogy egy-egy kimarad, főleg, ha közben esetleg máshova is kattint.
nem kell ebből szerintem ügyet csinálnod.
egyébként sem azért köszöntötted fel, hogy aztán hálálkodjon neked, nem? :))))
ha meg tényleg jó barátnőd, akkor ne (csak) a fészbukon köszöntgesd, szerintem :)
Az enyém nincs kint:-)
De azért feltűnt, h nem köszönték meg. Ez van...
Tanultam belőle!
te így sasolod azt a két nőcit, vajon reagál-e vagy sem? biztos kaptak ezer köszöntést, nem hiszem, hogy csak a tiédre nem reagáltak.
ebből csinálni ügyet, hihetetlen
Ez komoly kérdés?
Ha a barátnődet köszöntötted fel, akkor megtetted ezt telefonon, személyesen is, nem? Ha annyira nem közeli ismerős, miért számít? Udvariasságból írtál, biztos nem is tudtad volna, hogy születésnapja van, ha nincs kiírva a facebookon. Én is annyi üzenetet kapok születésnapomon, nem tudom mindegyiket lájkolni.
További ajánlott fórumok:
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Elengednéd a 10 éves gyerekedet a Laser Force Arénába szülinapi buliba?
- 2 éves kisfiúnak szülinapi ajándék!
- Ovis szülinapi buli...
- Elmúltam 60 éves és még soha nem volt szülinapi tortám.
- Hogyan lehet eltüntetni a szülinapi dátumot Facebookon?