Facebook belépés, mit tehetek? (tudásbázis kérdés)
Újabb átverés!
" XY nevű ismerős tegnap valami versenybe akart belerángatni engem. Elkérte a telefonszámom, de nem jött semmi. AZtán meg azt írta, hogy gondja van az sms küldéssel és küldjem el a facebok fiókom visszaállítási kódját, ami mailben jött. Itt állítottam le!"
Nem leállítani, hanem letiltani azonnal, pláne ha ismerős.
sziasztok,régi a fórum,van valakinek most ilyen problémája??
mert nekem van,annyi különbséggel,hogy az én személyazonosságomat elfogadták,mégis ,ha belépek nem tudok használni semmit,mert ugyanazt irja ki mint eddig: fiókodat zároltuk,igazold magad...
komolyan ,letojnám már az egészet,alig használom,egy sz*r lett,de a messenger miatt nagyon kellene
köszi,ha válaszol vki....
Délután nekem is ezt csinalta.
Nem tudtam belépni.
Kedves Mindenki!
Segítségetekre lenne szükségem! Ma reggeltől nem tudok belépni facebook oldalamra, bejelentkezés után ezt írja ki:
Jelenleg nem tudod használni a Facebookot.
Folyamatban van a fénykép ellenőrzése, amelyet elküldtél nekünk.
Mindig nagyon ügyelünk a biztonságodra, ezért addig nem fogod tudni használni a Facebookot.
Ez úgy tűnik, mintha le lennék tiltva. Találtam egy olyan lehetőséget, ahol az adataim megadása után kivizsgálják a dolgot. Ott viszont olyan választ kapok, hogy az adott e-mail címemhez tartozó profil nincs tiltva!
Mit tudok tenni? Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Letiltatta valaki a Facebook oldalam. Mit tehetek ellene?
- Facebook belépési probléma, mi lehet a gond?
- Mit tegyek, ha elfelejtettem a Facebook belépési adataim?
- Mit tehetek ha valaki a nevemben másik Facebook fiókot csinált, a fényképemet is ellopta az én oldalamról?
- Ha facebookon nem ismerem fel az ismerőseim képét, amit bedob belépéskor a rendszer, akkor a telefonos belépés kerül pénzembe?
- Gmail fiókba belépés után állandóan bevillan a Facebook. Miért? Baromira idegesítő, még a leveleimet sem tudom nyugodtan olvasni!