Ezzel érdemes lenne pszichológushoz fordulni? (tudásbázis)
A kérdező majd eldönteni mit szeretne, és melyik komment ad neki segítséget e témában. De a tiedet, amiket eddig gyártottál, lehúzhatod a klotyón egyelőre...😃
Na hali
Keress más "pótcselekvést", pl. valami sportot, amivel levezeted a feszkót. Mondjuk az sem mindegyik, hogy a falási rohamok során mit eszel?! Kalóriadús, zsíros, cukros ételeket, vagy egészséges nasit.
Pszichiáter csak telenyom gyógyszerrel, az meg semmire nem jó, max leszedál agyilag.
Esetenként nálam is előfordul. Igaz, hogy nem vészes nagyságrendben. Kellő önuralommal képes vagyok csak olyasmit kivenni a hűtőből, ami nem okoz súlyproblémát: uborka, paradicsom, esetleg egy szelet trappista, vagy egy alma, hasonlók...
Egy próbát neked is megér. :))
Olvasgass bele milyen kapcsolatban van/lehet a stressz az inzulinnal,,és ez a falásrohamokkal.
Ettől függetlenül ahogy Elbb írta:))
Engem a körzeti beutalt anno szakemberhez ugyanezen okok miatt, az meg felírt egy adag Xanaxot. Gondoltam is magamban, remek, ha ezt beszedem, nemcsak nyugodt leszek, de még az sem fog érdekelni hogy kövér vagyok.
Így végül kerestem magánba egy dietetikus-pszichológust. Ajánlom én is ezt a vonalat. Sokan vannak már akik ezzel a területtel foglalkozni, Kohlné Dr Papp Ildikó, Dr Lukács Liza, Roboz Gabriella...hogy csak pár nevet említsek.
További ajánlott fórumok:
- Ez egy pszichologiai jatek. A neve: Mi lennel ha...
- Egyetértesz, hogy minden embernek javallott lenne terápiára, vagy pszichológushoz járni? Mit ajánlotok nekem?
- Fogmosás közben mindig öklendezek. Ez allergia lenne? mit lehet tenni ez ellen? Mással is elő szokott fordulni?
- Hova lehet fordulni ezzel a problémával?
- Van itt gyermek pszichológus? Lenne egy kérdésem
- Van köztetek pszichiáter vagy pszichológus? Fontos kérdésem lenne...Átállás másik gyógyszerre, szerotonin-szindróma...hyperreflexia