Ezt az üzenetet mégis miért kaptam? Mit akart ezzel? (beszélgetés)
úgy érezted törölnöd kell,megtetted és zárd is így le,ahogy van,minek foglalkozol már vele,ezek után küld amit küld...nem értem,felesleges dolgokon minek pörögni.
Én is töröltem embereket,engem is tuti töröltek már -nem sokat jelent nekem a face,így nem figyelem-de ha töröl valaki,töröljön,ennyi.Egyébként az ilyenért nem is kár,aki meg ezen ennyire besértödik,mint a te volt barátnőd,akkor az irtó gyerekes viselkedés.
én olyanra tudnék megsértődni esetleg akivel nagyon jóban vagyok,nagyon közel áll hozzám és töröl,nem érteném a szitut,de el is ásná magát előttem.
Most mi a baj? Az, hogy azt hitted, ha fészen kitörlöd, akkor a valóságban is megszűnik létezni, és most csodálkozol, hogy mégsem?
Hát ez tényleg szomorú. Mármint hogy a barátságok, az emberi kapcsolatok idáig degradálógtak. Egy barátságot egy gombnyomással kukába lehet dobni. Megharagszom -> kitörlöm a Facebookból=az életemből. Gondolom csak az a jó kapcsolat, ahol minden móka és kacagás. Egy messzi-messzi galaxisban pedig létezik egy hely, amit valóságnak neveznek, és ahol az emberek nem dobják csak úgy el azokat, akiket a barátjuknak neveznek. Ha van is konfliktus, azt igyekeznek kulturáltan megoldani.
Az első hsz-ban azt írtad, 8-9 hónapja törölted, és ma kaptad tőle az üzenetet. 🤔
Amúgy miért nem tőle kérdezed meg ezeket? De egyébként ha TE azt érzed hogy nincs helye az életedben, akkor ne tulajdoníts neki jelentőséget hogy írkál, meg hogy miért teszi. Legyél következetes, te akartad megszakítani végleg a kapcsolatot, akkor engedd el.
Akkor miért nem törölted Messengerről is és le lenne a gond...
Amúgy meg honnan vette észre h már nem vagytok ismerősök. Nézegetni szokta az adatlapodat?
Ha olyan nagyon jó barátnőd volt, akkor miért törölted?
Nekem van olyan fb on, akivel 2 évente beszélek pár mondatot, mégis kedves nekem.
Látjuk egymást, ez elég.
Megharagudott szerintem, ezzel jelzi, hogy most már ő is törölne.
"Ezt az üzenetet mégis miért kaptam? Mit akart ezzel?"
Honnan tudhatnánk? Miért nem kérdezed azt, aki küldte?
Volt egy nagyon jó barátnőm, akivel nagyon jóban voltam, majd megszakadt a kapcsolat. Sokáig nem jelentkezett, én pedig takarítottam a Facebookon és kitöröltem, mondván, hogy úgyis vége a barátságnak. Ez kb olyan 8-9 hónapja lehetett, ma pedig kapom tőle messengeren egy képet, valamilyen oldalról menthette el, valami családi fotó volt, és alul oda volt írva, hogy ismerősök törlése és letiltás a az internet előtt, és színes ceruzával át volt húzva 2 ember. Majd hozzátette üzenetben, hogy nekem könnyebb dolgom volt, mert nem kellett bajlódjak a rajzolással, amikor kitöröltem őt az ismerőseim közül.
Mi volt ez? Szemrehányás? Szivatás?
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw-en kaptam ezt az üzenetet? Ez komoly?
- Üzenetet kaptam a futárszolgálattól, vajon vírus ez?
- A vaterán ellenőrzött felhasználó vagyok, már vásároltam is és ma ezt a figyelmeztető üzenetet kaptam? Vajon miért?
- Ezt az üzenetet kaptam ma, szerintetek ez megint egy átverés?
- Két napja nem tudok a Hoxán üzenetet küldeni, de ha mégis, azt nem tudják megnyitni.Miért?
- Kaptam e-mailben egy üzenetet, amit nem tudok kinyomtatni. Csak kockák lesznek a betűk helyén. Mit tegyek?