Ezért kirúghatnak valakit? (beszélgetés)
Végeredményben ki.
Ha az én beosztottam lenne, akkor behívnám egy elbeszélgetésre, és ha nem tudja magát tartani a feltételekhez, akkor elbúcsúznék tőle.
Simán.
És a "másik nő" még fel is jelentheti becsületsértésért.
Nem tudom, van-e a munkahelynek etiaki kódexe, sok helyen van, ahol le van írva, mit engedhet meg magának az ember, mit nem. Szerintem ez a megnyilatkozás munkahelyen nem megengedett - még ha a munkáját jól is végzi (?), akkor is kitehetik, mivel a többi kollégát hátráltatja a munkavégzésben, a közösségre negatívan hat...
Amúgy manapság bármilyen indokkal kitehetnek...
Sokadik ilyen balhéja?
Én lehet kirúgnám a főnök helyébe.
Ha jól értem, akkor most együtt dolgozik a szerinte k.va kolléganővel, ugye? Mindenképp szét kell őket rakni. Egy felnőtt embernek kellene tudnia viselkedni, ez nem egy normális viselkedés, már az sem, hogy felemeli a hangját, az meg, hogy miket mond pláne.
Tehát, nagynéni, volt párja a felettese és az új barátné egy helyen? Érdekes.
Azt megértem, hogy a nagynénéd még szeretne élni, szórakozni, és nem is lenne ezzel baj, de ezek szerint még ideges típus is, akinek ráadásul szólni sem lehet, mert a kritikát valószínűleg nem tűri.
Mi is elmegyünk hétvégente szórakozni a férjemmel, hiszen kell a kikapcsolódás nekünk is, és olyankor anyukámmal maradnak otthon a gyerekeink. De ettől még nem idegbetegek, mert hétközben eleget foglalkozunk velük, szeretnek otthon lenni. Valószínű a nagynénéd az egész élete felett érzett keserűséggel nem tud megbirkózni és helyén kezelni az érzelmeit. Sajnálom őt is valahol.
sajnos idővel, ezek a dolgok visszafordíthatatlan "károkat" okoznak náluk. :(
nem tudtok közösen leülni és valamit tanácsolni együtt és segíteni? hátha a létszámfölény hat majd rájuk.
Én már mondtam nekik,h költözzenek már szét. A gyerek is kérték már, mert inkább lennének elvált szülők gyerekei.
Szerintem idegileg már annyira ráment mindkettő az egészre,h nem csoda ha elpattan a húr :/
óó szegény gyerekek! :(
az a baj,hogy a nagy huza-vona közbe, amikor is mindenki a saját k..a sérelmeit szajkózza és próbál a másikkal kö..ög módjára viselkedni, elfelejtik a legfontosabbat,h a gyerekek kicsi lelke ne sérüljön! nagyon sajnálom! :(
Nem azzal van a baj,h k...vagy nem.
Sokadik ilyen típusú balhéja ez, ráadásul a pasi akivel ugye anno együtt volt a felettese.
Nem mindegy milyen cég. Pl.. pénzintézetnél ilyeneket nem néznek el. Ha konfliktus adódik többször, akkor valakinek mennie kell. Ráadásul, ha kiabálás is van a munkahelyen, akkor biztos. De ez van nagyobb több száz vagy ezer fős cégeknél.
Viszont: (ne értsd félre), de ha valaki k...., az a saját magánügye szerintem. Ha az is lenne csak ezért nem tenném ki az illetőt, de minden főnök más és más.
és apa miért nem megy el és viszi magával a gyerkőcöket is?
nem akarom megbántani a rokonod,de sajnos ezek alapján még jó indulattal sem tudnám rá mondani,hogy anya :( apánál nem lennének jobb helyen?
A 3 gyerek már megsínylette. Nem mennék bele annyira de a tömör lényeg,h idegileg már tönkrementek. Rossz őket nézni :((
A munkahellyel az a baj,h már a sokadik balhéja volt. Sok mindent elnéztek neki, annak idején megrebegtették neki,h még egy balhé és repül.
Igazából én is csak a 3 gyerek miatt aggódom..ha anyukának nem lesz munkája...az nagy kiesés anyagilag.
Hát igen..
Már nem ez az első balhéja bent. Anyukám is csak a 3 gyerek miatt aggódik: apukával egy háztartásban de külön. Igazából anyuka ad a volt férjnek pénzt,h menjen a barátnőhöz. Apuka nem fog kiköltözni, mert az ő háza. Albérletbe mehetnek de nem akarnak, mert drága.
Ha rendes a főnök akkor nem fogják kirúgni.
De várhatóan fogja ezt tisztázni vele,hogy lehetőleg a jövőben kerülendő legyen az ilyesmi.
Én tudom.. nem is a szívem csücske.
Több kollegával is összeszűrte a levet, a 3 gyereket meg napokig elpaterolta anyóshoz, mert ő - ahogy fogalmazott - most éli ki magát, mivel fiatalon lett anya és elb...ta az életét.
További ajánlott fórumok:
- Ha terhes vagyok kirúghatnak az állásomból?
- GYES alatt kirúghatnak a munkahelyemről (az ikreim 3 éves kora után, ha oviba se járnak)?
- Próbaidőn belül kirúghatnak, ha akkor derül ki hogy kismama vagyok?
- Táppénz alatt kirúghatnak?
- Táppénz ideje alatt kirúghatnak?
- Van esély rá, hogy táppénz után kirúghatnak?