Ezekkel az értékekkel vajon mikor szülök? (tudásbázis)
Bármi lehet.... 😄
Két ujj azért már "nem játék" 😉
Jó babázást!
hétfőn
Jó egészséget!!
Ezt senki sem tudja megmondani Neked. Lehet, hogy az éjszaka már a karodban lesz a baba, lehet túlhordod
Tudom, attól még jó beszélned róla, és siettetnéd az időt. :)
Az első sem volt éppen nagyon picike baba, a 4 kg nem olyan sokkal több, hogy egy "bejáratott" úton, ne tudna megszületni.
Szerintem meg meg fogod tudni. Az a plusz nem a fejkörfogatát fogja növelni... És ugye az a lényeg...
Én mondjuk el szoktam hinni, amekkorának mér a dokim, de azért mindig benne van a pakliban, hogy nem annyi, mert ezek csak becslések!!
36+5 hetesen 3200 gramm volt.
A nagyfiam 3760 grammal született 40+2re, őt könnyen szültem, viszont a drnőm szerint 4 kg-os babát nem fogok tudni megszülni.
38+3 hetes vagyok, tegnapelőtt 110-es fájásokat ( ötször) mutatott a ctg, de én nem igazán éreztem. Doktornő megvizsgált, méhszáj puha , két ujjnyira nyitva vagyok. Szerinte egy hét múlva már nem fogunk találkozni, mert addigra megszülök.
Nagyon türelmetlen vagyok, szeretném, ha valóban kibújna, mert nagy a baba. Drnő szerint, ha a 40. hétig húzzuk, nem fogom tudni természetesen megszülni.
Sok helyen olvastam, hogy ilyen értékekkel másokat már befektetnek vagy indítanak.
Volt valaki így, mint én? Mikor jött a baba? Sajnos semmi fájást nem érzek...
További ajánlott fórumok:
- Szerencsejáték Ti hogy vagytok ezekkel?
- Szerintetek a lenti alapbetegségekkel van értelme fiatalon regisztrálni oltásra, vagy ezekkel is várhatok sokáig?
- Szülők és a gyerekek nevében kellene egy búcsúszöveg az óvónéninek, vajon hol találok ilyet?
- Normális a vércukorszintem ezekkel az értékekkel? Vagy forduljak orvoshoz?
- Nyilászáró szélhámosság? Valaki találkozott ezekkel?
- Koronavírusos lennék ezekkel a tünetekkel?