Ezek az ovutesztek akkor most mit jelentenek? (tudásbázis)
Ezt Te írtad regge, nem:
"Szerintetek ha a kontroll csík a halványabb a terhességi teszten, attól érvényes?
Nézz be ebbe a fórumba, ott beszélgethetsz, infókat szerezhetsz!:)"
Erre írtam, hogy amit feltett a topik indító, nem terhes teszt, hanem lh.
Ennél csak akkor pozi ha egyforma erős a 2 csík.
A terhes tesztnél nem számít az erősség, ha csík van, akkor baba is.
a dobozon rajta van a pontos értelmezés.ha jól emlékszem akkor pozitív,ha minimum egyforma erős a két csík,ez nem olyan mint a terhességi,hogy a halvány is számít.igen,lehet teljesen negatív a pozitív előtt-után.az enyémre ez volt írva :)
a hasznosságáról sajnos nem tudok nyilatkozni,nekem folyamatosan pizitív volt.
Ez nem terhességi teszt!
Ha terhességi lenne HCG lenne ráírva, de erre HLH van írva, tehát ovu teszt.
Flower, 10. cn volt peteérésed, akkor kell együtt lenni. És igen, előtte és utána lehet teljesen negatív a teszt.
Szerintetek ha a kontroll csík a halványabb a terhességi teszten, attól érvényes?
Nézz be ebbe a fórumba,ott beszélgethetsz,infókat szerezhetsz!:)
tettem fel képet az adatlapomra. ott biztosan meg lehet nézni.
Ma is csináltam most fél3 kor és csak a kontroll csik van rajta.
Tegnap este voltunk együtt meg ma délben.
Van ilyen hogy az ovuteszt csak aznap kétcsikos és utána totál eltünik a másik?
8.nap negativ volt nem is nagyon látszott a 2. csik, ezért másnap nem is csináltam. Tegnap a 10. napon viszont majd leugrott róla a csik, mármint a második, ma viszont csináltam egyet dlelőtt és délután is abban az időben amikor máskor és teljesen negativ lett megint.
Lehetséges, hogy a tegnap pozi és a mai nega rendjén való és ma holnap van az ovum????
További ajánlott fórumok:
- Nőgyógyászati vizsgálati eredmény... Ezek mi rosszat jelentenek?
- Szerintetek mit jelentenek ezek az emailek?
- Most 15-én lesz 3 hónapja, hogy nem fizet gyerektartást a volt férjem. Fel lehet jelentenem és ha igen akkor hol? Bíróság vagy gyámügy?
- Mit jelentenek ezek az értékek terhesség alatt a vérvétel alapján, jót vagy rosszat?
- Mit jelentenek ezek a jelek? :-> :-@ :-x
- Ha csak 4 vagy 6 órára jelentenek be akkor is jogosult vagyok egészségügyi ellátásra?