Ez nagy korkülönbség lenne? (tudásbázis)
Majdnem 90 és 60as nőt én is ismerek
De mi a helyzet a keféléssel/hogy vulgáris legyek/?
Mert fiatalabb korban nem számit, de egy nő nem öregszik meg a férfivel szemben!
Konkrétan köztem és a szerelmem közt 22 év van. Tudom... nagyon sok, de apakomplexusom van. Amúgy még mindig Faludy György és felesége viszik a pálmát, szóval nem, nem sok az a pár év
Nem a korkülönbség számít, hanem a megbecsülés,megértés,egymás iránti szeretet,tisztelet, akkor jól működik.
Aszomszédom 71 éves abarátnöje 51 jo ez igy mit szoltok hozzá
Neked is kellemeset!
Aludj jól!
ja, mit holnap? ma.. :DDD
na, nem húzom tovább. kellemes ünnepeket nektek, ha nem taliznánk. én holnap nem hiszem hogy leszek, de 25-26-án tuti jövök este, a párom sajna mindkét nam dolgozik éjjel:( ha a gyerekek elaludtak jövök
Na, menjél szépen lefeküdni, nem tudsz reggel felkelni.
Majd én szemmel tartok itt mindent helyetted is.:)
remélem is, mert már nagyon aludnom kéne. ebből reggel hatkor kelés nem lesz
Ő is azt írta.
Kezd hatni a cucc:D
én nem tudnám elképzelni magam 41-42 éves fejemmel egy 50 évessel.inkább egy 36 évessel. ja a párom fiatalabb mint én
ha egyszer csak ilyenkor van idő:) azért irigylem az olyanokat akik reggeltől estig itt tudnak kalimpálni:)
Én is sokáig vagyok fönt, de ha lefeküdnék, el tudnék aludni. Mégse megyek.
Majd akkor, amikor már lefejelem a billentyűzetet.:D
18 évesen kifejezetten öregnek éreztem a 26 éves lovagot. Ma már nem mondanám, hogy az a 8 év nagy korkülönbség, csak én legyek az idősebb. :))
csak hasson már ez a nyamvadt altató:S nagyon rossz. én bagoly tipus révén nem tudok este aludni, plusz stressz, és vége.
Épp ezért pihenj sokat, érezd jól magad a családdal.
Erre való az ünnep.
azért is volt húzós most, mert direkt bevállaltam több műszakot, hisz mégis téli szünet van. nem akarom folyton csak a gyerekek fotóját bnögészni a tv előtt. életbe is akarom őket látni
hidd el ezt az időt nem hozza vissza semmi.
Tudom, olvastalak más fórumokon.:)
Jól teszed, mindegy, ki mit mond.
ne is mondd:( a párom most éjszakás, én reggel megyek.most végre csak du. kettőig leszek.de má rki vagyok. jó lesz végre pihenni, és a családdal lenni. nem főzök semmit, nem sütök semmit. lehet hülye vagyok, de inkább a gyerekekkel játszom
és gondolom szépen finoman közlöd, hogy téved, és nem 32 vagy hanem 21:DDD
Jó éjszakát!
És boldog karácsonyt.:)
Van egy ismerősöm, ő évek óta azt hiszi, hogy 32 vagyok:D Sose tiszta a feje, és sokszor megkérdezi, hogy mennyi is vagyok, és mindig csodálkozik, amikor megmondom.:D
A válasz nagyon várat magára, kezdek bizalmatlan lenni. :)
nah, megyek szunyára. nekem még holnap munkanap:S lassan hat az altató, és alvás (sajna már stresszelem magam, ki vagyok. altató nélkül már nem megy) de ha ezt a napot kibírom , pár napig pihi. tojok én a főzésre.
lehet 50 év múlva én sem emlékszem már arra, mikor születtem:))néha már most is keverem. nem tudom eldönteni hogy jövőre a 22-őt, vagy a 42-őt ünnepeljem:D
Jaah..vagy csak találomra leütögette a billentyűket...
Vagy azt se tudja, mikor született.
Az egyik mami itt nálunk nem tudta. Megkérdezték, hogy mikor jött a világra, és mindig azt mondta:
- hát fiam...júniusba vagy júliusba-e...
További ajánlott fórumok: