Ez most akkor már ovuláció, vagy még nem? (tudásbázis)
Köszönöm szépen, igazad lehet.
Mikor a Covid oltás után 48 napos volt a ciklusom, akkor a 16.napon volt peteeresem, mikor 38 napos volt a ciklusom meg a 13.napon. Szóval igen, csak a jelek és az. Ovu teszt a biztos 😊.
Sziasztok újra 🙂.
Nem tudtam, hogy anonim módon nem látszik a kép, de így már látjátok, hogy vajon az ovu teszten mi van. Mivel lombik lesz újra, de csak majd 3 hónap múlva, ezért a dokim azt javasolta, próbáljuk meg természetes módon a baba dolgot, de használjak ovu tesztet,mert én általában nem érzem, ha peteérésem van és így viszont jókor tudunk együtt lenni a férjemmel.
Tegnap éreztem és már ma is szurkalast a hasamban alul és a mobil applikacio, mára mutatta a peteerest, de nem győzött meg a ma olyan háromnegyed 12-kor csinált teszt. Tudom, hogy az LH a vizeletben délelőtt 11 és este 8 között a legmagasabb, ezért délután is fogok egy tesztet csinálni. Szóval ti mit gondoltok a tesztemről most? Ez már ovuláció, vagy még nem?
Köszi a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek valószínű, h terhes a barátnőm? Ezek akkor most előjelek vagy mi lehet?
- Már minden rákkeltő? Most akkor melyik jó? Zsír, olaj vagy kókuszolaj?
- Most akkor a hó esik vagy hullik?
- Akkor most mit nem szabad venni, vagy enni? A németországi hisztéria miatt?
- Negativ lett az ovulációs tesztem ebben a hónapban. Csináljak még egy hónapot végig vagy jobb, ha már most elmegyek a dokihoz?
- Akkor ebben a hónapban nem lesz ovulációm?