Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ez mit jelent egy férfinál szerintetek? fórum

Ez mit jelent egy férfinál szerintetek? (beszélgetés)

15. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 22:38
Ez a sok a munka meg nagy a hajtás nagyon béna kifogás. Felejtős legény szerintem kár rád időt pazarolni. Volt lehetősége ,elcarta.
2021. jan. 17. 19:12
Túl van pörgetve ez a dolog és minden ami a netten előfordulhat vele.Nem kell túlzott érdeklődést tulajdonitani egy általánosan bevett viselekedési formának.Egy igen gyermeteg dolog.
13. katt2 (válaszként erre: 10. - Pteri)
2021. jan. 17. 18:59
Más is lehet a háttérben. Az igaz, hogy nem volt hosszú kapcsolatuk, de azért a srácnak nem mindegy az ex barátnője sorsa. Legalább a kíváncsiság szintjén. Valószínű nem akar újrakezdeni, de mégis érdekli.
2021. jan. 17. 18:59
Minden túl van gondolva. Dedó
11. janszi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 18:56
Jellem és jellemtelen között egy kulturális szakadék húzódik,én pl.nem tudnék kettős életet élni,vagy igen vagy nem,de ez a néha belesek hozzád,mizu,érdeklődök utánad mégis,valahogy nem menne.Más a csak barátság legyen,ahhoz is tudok igazodni(van is ilyen),de az nem több.Persze nem vagyunk egyformák,olyannyira nem,hogy nekem pl.7 ujjlenyomatom van végtagonként,úgyhogy tuti nem a majomtól származok ;P
10. pteri (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 18:36
Azért érdekli, mert az ember kíváncsi. Ti sosem vagytok? Most is arról beszélgettek a barátnőddel, mit csinált az ex!
9. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 18:24

Naggyoon izgalmas kérdés.

Szerintem csak dugni akar.

Miért nem játszottok sminkest így vasárnap délután/este?

Az legalább látszik.

8. NomNom (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 17:58
Szerintem semmit nem akar. Egy férfi nem fog ilyenekkel szórakozni. Talán véletlenül volt ez a követés, nem követés, mittudoménmi...
2021. jan. 17. 17:57
Én bevallom, nem tudom mit jelent:)
2021. jan. 17. 17:40
Szia, olvastam üzenetedet. Nem szerencsés előre megszabnod, hogy mit ne írjanak az olvasók. Az olvasők meg azt gondolnak, amit akarnak. Egyébként pedig nem mindegy? A lényeg szerintem: több véleményt olvassatok el. Sok sikert kívánok, nemcsak írom, szívből. Üdv.!
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 17:30
Tipik fórum.
2021. jan. 17. 17:28

Vélemény?

Dedó!

2021. jan. 17. 17:22

Velem olyan esett meg hogy a csávó uyganúgy munkára hivatkozva mondta 1 hónap után hogy inkább kaszáljuk el az egészet, de mikor barátom lett, képes volt hajnali 2kor üzeneteket küldeni....

Fogalmam sincs mivan ilyenkor, hülye az összes szinte :D

2. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 17:21
Gyerekes. Ez a velemenyem.
2021. jan. 17. 17:20

Egy ismerősöm nevében kérdezek( meg általánosságban) mert folyton ezen lovagol és hoxa fiókja pedig nincs .

Volt egy rövid viszonya (nem egyéjszakás! de kapcsolatnak se nevezném) egy hapsival ami megszűnt, mert sehogy se jutottak egymással dűlőre, barátnőm többet akart, nem értette miért nem keresi mikor jól elvoltak,sokat beszélgettek, rengeteg volt a közös dolog, de a srác a munkájára hivatkozott meg az idejére. Aztán közösen úgy döntöttek hogy fejezzék be. Időközben mindkettejüknek lett egy kapcsolata, az ismeretséget megszakították a közösségi oldalakon, de barátnőm észrevette hogy a srác úgymond figyeli őt az oldalakon ( pl: bekövette instán, de mikor barátnőm ezt nem viszonozta x idő elteltével levette a követést, aztán mikor nyilvánossá tette a profilját a srác is stb.)

Tudjuk ez nagyon tinilányos, de inkább azon agyaltunk mi van ilyenkor egy fréfi fejében ha egyszer szép barátnője meg megvan mindene? Miért érdekli az, akivel nem akart közösen továbblépni?

Mielőtt jönnének a tipik kommentek hogy "persze a barátnőd kérdezi" igen , most elsősorban őt érdekli, de hasonló sztori már velem is megesett és kíváncsiak vagyunk ti mit gondoltok .

( a szex jó volt köztük úgy tudom , én ezt tippeltem hogy szerintem amiatt :D )

Köszi az éretelmes válaszokat, de felőle a trollok is írhatnak :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook