Ez az álom, mit jelenthet? (tudásbázis)
Szerintem a tudatalattid más szeretne...
Filmélmény? Ez egy évek óta folyamatosan visszatérő álom. Majdnem minden álmomnak ez a témája, viszont nem nézem ugyanazt a filmet majdnem minden este, és egy film sem volt ilyen hatással rám, hogy évekig vele álmodjak.
Halálesettel konkrétan nem kötném össze a temetőt. A bombázó lenne az, amitől félek?
A tudatalattim meg szeretné tisztázni a problémákat vele... ez a logikus magyarázat erre sztem
Ha én elmesélném neked,az éjszaka mit álmodtam, tuti nem hinnéd el, de hát ugye én a magánéletemet soha nem teregetném ki a fórumra.
Tényleg érdekes, hogy liba nevelésről fantáziálsz, és a papról álmodsz.
lényeg a lényeg, spontán jött a témában szereplő álom, és nem értettem, mit keres az álmomban az atya. Nem is fantáziáltam rajta, csak jött és kész.
Jah, felhúzná a bőrt a nyakán ;)
de csak azért, mert az a nő irritál engem. annyira negatív kisugárzása van számomra, hogy ezzel akarom belőle kinevelni a beképzeltséget.
Csak tudat alatt erről fantáziálgatsz ;)
Amúgy tehetsz panaszt a püspökségen, ha ennyire zavar az atya kilengése, bár szerintem inkább féltékeny vagy.
Nem bíznám rájuk a lelkemet!
De megválaszoltam, olvasd el...
Csak megkopasztod a csirkéjét.
Látom neked se megy az értő olvasás, mert nem a kérdésre felelsz.
Hát megbántottál, mert eszem ágában sincs kikezdeni egy 30 esztendős káplánnal. Már bocs...
Véleményem szerint nem ,de akit én ismerek, azok közül három fiatal atyából mindhárom szívja, a plébános meg sörözik.
Hold Viola mondta, hogy a sátán lakozik bennem. Ezért mondtam neki, hogy exorcizáljon. :D
Előre kérem a honoráriumot.
Kb. annyira, mint csajozni.
Én se szándékozok veled vitába szállni, csak leírtam a véleményem, sajnálom, ha megbántottalak vele.
Azt szabad egy katolikus papnak??
Akkor űzd ki belőlem, ha látod bennem :D
nem épp ott kéne ezt tenni, ahol bulizó tömeg van. azért érdekel, mert örültem volna, ha legalább ő néz engem valamibe, mint hívőt. De veled nem állok le vitázni...
Nem te vagy a sátán, hanem beléd költözött egy időre, mondjuk az álmodban ,érted már?
Nem járok diszkóba, és az atya meg valóságban is cigizik...
Az téged miért érdekel?, ez az ők, kettejük magánügye, neked az a feladatod,hogy távol tartsd magad a sátántól, és kész. Jobb lenne, ha keresnél másik gyülekezetet és nem hanyagolnád keresztényi kötelességeidet egy pap miatt.
Ne használj felkiáltójelet, mert értem én, ha nem nyomatékosítod is.
Én sátán... ez baromság. Itt van az, hogy a valóságban meg le is ugatta a fejemet, miért nem voltam eddig misén, mikor gyóntam nála...
Na ez is a Sátán műve? :D
Most magyarázzam el neked, hogy mit értek a mondatom alatt? Hát jó:
Kérlek szépen, drága értetlenkedő kommentelő viola, az egész onnan jött, hogy kezdetben foglalkoztatta az, mi van velem, és aztán a Bálon esett le, hogy szarik a fejemre, azzal nőcivel meg eltáncikál - méghozzá úgy magához húzva, hogy jó, a csók el nem csattan köztük.
Egy lelkipásztornak nem az lenne a dolga, hogy flörtölgessen más nőkkel, hanem terelgesse Isten népét, és, aki az ő közösségébe kíván csatlakozni, azt oda terelje a meglévő 99 juha közé... Ezt fogd fel végre!!!!
További ajánlott fórumok: