Ez a TSH szint már alulműködést jelent? (tudásbázis)
7. inf3rno
2015. jan. 12. 23:21
Ez a TSH normális. A T4-et kellene még megnézni, hogy az normális e.
6. 6b006fc769
2014. dec. 30. 15:09
Hivatalosan nem.
5. jeti
2014. dec. 30. 08:52
Nekem is 4, de nem kaptam rá semmit.Úgy tudom nézni kell tovább, T3,T4. Nekem az is eltért az egyik, de arra sem kaptam semmit, de mikor a helyettesítő háziorvosnak megmutattam, ő meg írt ki gyógyszert.Szval én sem tudom sajna.De nekem 4 már sok éve, és nem megy feljebb.
4. Vikyci (válaszként erre: 2. - Oliva00)
2014. dec. 30. 08:36
Nem vészes, de attól függ mi a cél. Én ennél kevesebbre is gyógyszert kaptam.
3. c622ea64f4
2014. dec. 29. 20:33
Nem.
2. oliva00
2014. dec. 29. 19:58
Ez a TSH szint már alúlműködést jelent?
Majd csak januárban tudok visszamenni az orvoshoz, hogy megmutassam neki a TSH eredményem. Nincs nálam a vérvétel eredménye, de arra emlékszem, hogy a "pajzsmirigyes" papíron kettő érték volt. Az egyik: TSH -3,7 mU/L (azt hiszem ez a mértékegység). A másikra már nem emlékszem.
Illetve volt még egy másik papír is, amin nagyon sok eredmény volt, de azt nem adták ide nekem, hanem egyből elküldték az orvosomnak.
Tudom, hogy majd az orvos fogja a legmegfelelőbb választ adni, de addig még sok idő eltelik és jó lenne valamit tudni, hogy ez az érték most mit takar.
1. oliva00
2014. dec. 29. 19:57
Ez a TSH szint már alúlműködést jelent? Majd csak januárban tudok visszamenni az orvoshoz, hogy megmutassam neki a TSH eredményem. Nincs ná
További ajánlott fórumok:
- Ha állandóan alacsony a vércukor szint, és jelentős mellette a túlsúly, mit lehet tenni?
- Agyrázkódás esetén mikor jelentkezik a hányás? Szinte azonnal, vagy kicsit később?
- 2013-ban kötelező az emelt szintű érettségi az egyetemre való jelentkezéshez?
- 38 hetes kismama vagyok. Létezik, hogy nálam 3 napja jelentkezik nehézlégzés? Főleg éjszakánként. Szinte semmit nem alszom.
- Mit jelent az a hormonszint nézés?
- A vérképemen a húgsavszint magasabb a szokásosnál. Mit jelenthet ez? Tudna valaki segíteni?