Ez a kapcsolat végét jelzi? (beszélgetés)
Kepzeld,ha gyerek is lenne a kepben...
Nekunk ketto is van,ritkabbak is a bugyikazasok,de azert meg igy is surubb,mint amit te irsz(heti 3-4,pedig sokszor csak par orara jon haza a parom ket epitkezes kozott).
Nekem kicsit olyan,mintha mar dontottel volna,es megerositesre varnal. Mivel a parod nem partner a megoldasban,nem hinnem,hogy nagy jovotok lehet,figyelembe veve az igenyeid. Ha elhagyod,nem megbantod,hanem eselyt adsz magatoknak a boldogsagra-kulon.
Volt egy kolléganőm. A férje nem kívánta, nem szexeltek. A csaj csak fogyott, sápadt, sorvadt folyamatosan. Azt mondta hogy a férje aszexuális, sőt azt gondolja hogy ő is az...
Tőle is elhangzott a tipikus mondat hogy milyen jó ember egyébként, nem iszik, nem dohányzik, nem nőzik... De az sem érdekelte ha a csaj meztelenül sétált át előtte a nappalin. Látszott hogy már az kórosan sovány, szürke volt a bőre, szinte haldoklott szegény csaj. Addig piszkáltam hogy ez nem normális élet, míg egyszer a férje elé állt és rákérdezett szereti-e. Megkapta a választ, elváltak. A csaj kábé három hét alatt új nő lett. Kivirult, felszedett pár kilót, hajszínt váltott, szoliba járt, vett új ruhákat, csak néztük napról napra és ámultunk. Pikkpakk öntudatos dögös nő lett. Aztán a facén rátalált egy srácra akivel munkaügyben párszor találkoztak. A srác most Máltán lakik. Kiment hozzá egy hétre, majd hazajött, felszámolt itthon mindent, fogta a fiát (apuka nem ellenezte egy szóval sem) és kiköltözött hozzá. Rajongva szeretik, ja és nem aszexuális.
Van úgy, hogy az ember, azt mondja fáradt, beteg, vagy nincs kedve, de apró kis dolgok, simogatás, kis csók ez az...az is testi érintkezés, amivel örömöt okozhatok, még akkor is ha hulla vagyok.
Én is azt látom, hogy a szex hiánya egy következmény...sztem ti az elején sem igazán voltatok egy szenvedélyes párosok.
Én a helyedben elbeszélgetnék, ha kell menjetek szakemberhez, mert azt mondja párod szeret, de kérdés milyen titulusban?
Mint barát vagy csak úgy, vagy mint testvéri érzései vannak?
26 éves vagyok, nincs még gyerekünk. Ő 30.
Hidd el, sok mindent kipróbáltam én már rajta.....persze, akkor beindul tőle. De ha én nem kezdeményezek, neki nem jut eszébe hetekig. Az elején, ha mondjuk én épp menstruáltam, őt akkor is igyekeztem "kárpótolni". Viszont fordítva sosem történt olyan, hogy ő kielégítsen engem úgy, h cak rajtam van a hangsúly. És még csak azt sem mondhatom, h mert önző, egyszerűen eszébe sem jutott.
Na ez, mar bocsanat, egy gyava es onzo alak!
Nem akar szexelni, es meg csokolozni sem??
Es gyava is, mert nem akar szembenezni az igazsaggal. De te is tehetsz a bajodrol, ha keptelen vagy kilepni ebbol. Ugye erzed, hogy nala meg zsarolassal sem tudnal tobb szexet kicsikarni?
Nők Lapja PSZICHÉ c lapban van erről érdeks cikk a februári számban
Ebben egy szakértő írt..és nem azt jelenti, hogy nem kívánja a szexet, csak nagyon ritkán, ahogy a párod is.
Egy dolgot ír itt a szakértő, ami igen fontos, amit a párodtól kérdezz meg:
A legfontosabb kérdés: a kedvesünket nem kívánjuk, vagy magát a szexet?
És mondjuk ha orálisan próbálnád meg őt kényeztetni, hátha attól beindul:)
A pasik attól nagyon beindulnak, vagy nem tudom...
Megkérdezhetem hány éves vagy?
gyerek van?
Spontán nem voltatok még úgy együtt?
Arra gondolok, h egymásra néztetek és mindkettőtök azt akarta?
Pl reggel ébredésnél, vagy délutáni pihinél?
ezt a linket olvasd el amit lejjebb írtam.
ASZEXUÁLIS ez egy szex iránti közömbösség.
de ő erről nem tehet!
Én is gondoltam egészségügyi okra. Mondtam is neki, hogy 3 okot tudok elképzelni, amiért ez nem működik:
- 1: megcsal
- 2: egészségügyi gondja an, amitnem akar elmondani
- 3: nem vagyunk egymáshoz valók, és nem kíván, belefásult, beleszokott a kapcsolatba
Mindhármat tagadja.... innentől nem tudom, mit tudnék tenni. Próbálok kisit lázadozni, kihívóbb, kirívóbb lenni, tőle távolságtartóbb, hátha feléled benne valami "vadászöszötön".
További ajánlott fórumok:
- Egy kihűlt kapcsolatnak hogyan lehet véget vetni?
- Véget ért egy 5 éves kapcsolatom, de azt mondja, hogy egymásra találhatunk még
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Miattad ért véget a párod előző kapcsolata
- Szerintetek attól véget érhet egy kapcsolat, hogy a felek ritkán tudnak találkozni?
- Mihez kezdjek így, hogy rájöttem, hogy jobbat érdemlek, mint ő, és véget vetettem a kapcsolatunknak?