Extrém műköröm építéshez modelleket keresek (beszélgetés)
Sziasztok!1.5 hét múlva van a vizsgám,de sajnos a modellem lemondta részvételét.Bob hajvágásra keresek modellelt akinek 2 árnyalattal világosíthatnám a haját és 5db melirt elhelyezhetek benne. Ezenkivül férfi divathajvágásra is keresem a modellem.A vizsga Hajas Lászlo iskolájában történik.
kérlek segítsetek!
köszönöm!
petr20a@gmail.com
sziasztok.
Sima épített zseléhez július 23,24 , 25-re a délelőtti órákra Budapestre zuglóba modelleket keresek.
Diplomás szakoktató felügyelete mellett.
sziasztok
Modelleket keresek Székesfehérváron műkörömépítés gyakorlásához.Érdeklődni:pribus18@gmail.com
Sziasztok!
:)
Épp szakmáját gyakorló kozmetikus, műkörmös, stb. (szépségipar) vizsgájára, gyakorlatára szívesen jelentkeznék! :)
Priviben is írhattok :)
Lányok!
Extra sürgősen keresek hétfőre 1 lányt Budapesten, műkörmös suliba modellnek. Ha lehet akkor ne rágott körmű lányzó jelentkezzen, még nincsenek ilyesmire felkészülve a tanulók.
Itt is írhattok, vagy a
info@stilettonails.hu
Modelleket keresek műköröm építéshez.
Jelentkezni:szekkri76@freemail.hu vagy ide privit.
2011 dec 14 -re szerdára délelőtre keresek modellt suliba
Budapesti körmösök!
Várom jelentkezéseteket!!
Üdv
Sziasztok,
Az én körmömön lehet gyakorolni, Győrben és környékén, vagy Tapolcán:)
Siasztok Csajok!
Nekem novemberre kellenének modellek müköröm épitéshez.Ha valakit érdekel kérlek privátba irjatok vagy szekkri76@freemail.hu tanf.Darabos Évinnél van!
Üdv:Kriszti
Sziasztok!
Frissen végzett okleveles műkörmösként keresek gyakorlásra modelleket Budapesten. Csak anyagárat kérek és türelmet:-D Ha érdekel bátran írj a flicka@citromail.hu címre.
Sziasztok!
Szivesen lennék műköröm modell.Természetesen ingyen. :) Budapesten bárhová el tudok menni.
Email: bedeilus@freemail.hu
Sziasztok!
Szívesen lennék műköröm modell(persze csak ingyen:))
Bármikor ráérek, akár gyakorlásra is:D
Bátaszéken lakom, és 17 éves vagyok!:)
e-mail.: szaboandrea14@citromail.hu
Puszih:)
Budapesten lennék műköröm modell.Hétköznap is jó délelőtt délután egyaránt.
2 évig volt műkörmöm és a körmösöm szerint alkalmas rá a körmöm.Extrém körmök is jöhetnek.
kadarnoemi@windowslive.com
Szia hol keresel modelleket?
Én Hajdú-bihari vagyok
Helló
szívesen lennék müköröm modell
(HA ingyenes az egész, anyagárat beleértve is )
hétköznap délután érek rá és hétvégén egésznap
19 éves vagyok Budapesten lakom
email: CSINGILING19@FREEMAIL.HU
Sziasztok.
Én is modellt keresek versenyre!! Szép, bevállalós lányt!
Én jövőhét péntekig nagyon szívesen mennék köröm modellnek!!! :) Bármilyen jó! :D Jah és bármikor!
E-mail címem: kisszamanta@freemail.hu
Sziasztok!
Szívesen vállaok modellkedést, mert nagyon szeretem az extrém körmöket. Voltam már többször is modell
email:brigi1011@freemail.hu
Sziasztok!
Én szivesen lennék modell,most stilettom van,általában épített majdnem egy sablon hosszú!Szivesen kipróbálnám az edge-t,beválalós vagyok!Ha valakit érdekelek /:)/ szóljon : beldy@freemail.hu!
Lányok!
Köszi a segítséget, nem voltam egy darabig, de most gőzerővel dolgozom. Igyekszem mindenkit megkeresni, aki segíteni szeretne. De emlékeztető mail nem árt, mert véges a memóriám :)
Szia!
Ha szeretnél modellkedni, akkor én bevállallak, zuglóban az örshöz közel dolgozom.
További ajánlott fórumok:
- Szépnek látod a duci modelleket?
- Zselés műkörömépítéshez kérnék segítséget. Miért nem köt meg a zselé?
- Hol van BP.-en olyan bolt, ahol műköröm építéshez lehet venni hozzávalókat?
- Ismertek olyan modellügynökségeket, ahová modelleket keresnek?
- Ismer valaki olyan modellügynökséget nálunk, ahol duci modelleket alkalmaznak?
- Műkörmépítéshez modelleket keresek