Extrém helyek...:) (beszélgetés)
maga "az" nem történt meg....:))
csak hogy is fogalmazzak?? :))
csak én szereztem neki örömet...:))
melyikbe, melyikbe??? :))
kíváncsi lettem! :))
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ez a moziban irtó jól hangzik. Ezt beírtam egy másik fórumba (titok melyikbe) :-)))
És a partok...........................
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..................
Csak nem hallottak :-))))
De akkora robaja van a lehulló víznek, hogy nem hiszem, meg azért a szabadban kicsit visszafogottabb is az ember :DDDDDDDDD
Bár ezt nem tudom, mindenesetre én az vagyok...
Igen, igen ez mind isteni.
Hajón még nem csináltam, a többi szerencsére megvolt. De hajó helyett autó, a pihenő helység helyett magában a szauna fülkében, bízva abban, hogy nem akar a hotel sok-sok vendége közül éppen akkor szaunázni valaki - nem akart :-)
Az elegáns helyeket pedig kiegészíteném azzal, hogy múzeumokban - rám így hat a kultúra :DDD
:DDD
és hangokat nem hallottak???
:))
tengerpaton, balatonparton, butik öltözőjében...
moziban! :)))
Nekem szerencsém van a helyszinekkel kapcsolatban, sikerült izgalmas lányokat találnom ehhez :-)))
A legextrémebb Lillafürden történt, ahol elképesztő módon elkapott minket a vágy, de a szállás messze volt....
Van ott egy vízesés, ami mögött szerencsére van egy kicsike barlang is, inkább beugró. Na oda mentünk be, és ott szeretkeztünk egy istenit. Előttünk a lezúdúló víz... Tökéletes volt, se látni se hallani nem lehetett semmit a víz robajától.
A legnagyobb poén az volt, amikor jött egy csoport utikönyvel a kezében, és annak örömére hogy megtalálták a vízesést, elkezdték fotózni.
Minket csak akkor vehettek észre, ha esetleg otthon valami miatt kinagyították a képeket :-)))
a fürdőkád jó-ha elfértek.
az autó kényelmetlen.
wc-ben meg nekem nem túl vágykeltő-mindig van némi wc-szag a budikban! :)
Mi is szeretkeztünk már extrém helyeken:
-vasútállomáson
-WC-ben :S
-kilátóban(hű az nagyon jó volt)két folyó találkozásánál van egy kilátó,nagyon romantikus hely,ahogy az egyik folyó beleömlik a másikba.És Valentin-napkor a szerelmesek ide szokták tenni a lakatokat:) )
-tóban(mondjuk az elég szar volt)
-tóparton
-fürdőkádban
-utcán a ház előtt
-udvaron
-halastón egy stégben
Tök jó lehet autóban szeretkezni,azt kipróbálnám:)
Kamra, istálló, autó, kamion ( a párom munkájából adódóan, nem az enyémből :)) folyópart, panel emeleti folyosó, idegen lakás (szeretőé), út menti fasoron, parkban a padon (csak orális)
Viszont irodában még nem szexeltem :)
amit tervezek az a lift meg vadászles :)
További ajánlott fórumok:
- Balatoni szálláskeresés - olcsó, jó helyek, hotelek, szállások
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Szex szokatlan helyeken
- Szex terén szeretem az izgalmas helyeket kipróbálni.
- Milyen gyakori, hogy az anyukátok főz nektek? Ez más helyeken is előfordul?
- Tudnátok nekem olyan helyeket javasolni, ahol nagy választékban lehet fürdőruhákat kapni, és esetleg kicsit extrémebbek?