Évek óta nem ettem Pöttyös terméket. Most szembesültem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Itt közelben gyártanak még "eredetit". Most nem tudom melyik saját márkás csomagban lapulhat. Régen barátnőm volt ott az üzemvezető, akkor a Tesco gazdaságos volt az eredeti receptúra. De ez azóta már többsoron változhatot.
Anno sok rudit evett a kölyköm, kaptunk a töröttekből, ferdékből, torzakból. De megvolt hogy melyik gyártási sorozat a jó, gyártottak ők is vállalhatatlanul cart, de az volt a megbízó kérése 🤷♀️
A cukormentes étcsokis finom. Azt én óvatosan eszem csak, laktózérzékenység, de néha belefér. Sajnos laktózmentesből nem gyártanak zérót.
Abban igazad van, a többi vacak, ehetetlenül édes. Vettem nemrég Halloweenre tököset, hárman rágtunk el egyet, a többi a csomagban ment a kukába.
Tényleg így van!
A régi jó magyar termékeket már külföldi tulajdonú cégek gyártják, biztos hogy változtattak a recepteken.
Ha a régi túró rudi ízt keresem, akkor a Cserpes rudit veszem!
Azon a csokoládé krémesen olvad a számban,nem törik és nem gejl,mint a többi cég termékein.
A túró is finomabb benne és hozza azt a citromos aromát.
A Pöttyös receptet már régen megváltoztatták.Mi,akik a 80-as években voltunk gyerekek, még emlékszünk rá milyen finom volt!
En Pilos oriäs rudit ettem, nekem nagyon izlett...
A pöttyösröl nem is tudtam,hogy märkanev.
Nälunk semmilyen rudi nincs, pedig szerintem fincsi.
Mióta saját keresetem van rendszeresen veszem. Ugyan ma már nem magyar tulajdonú, mátészalkai előállításút.
Itt a története és az összetétele is:
Szerintem az eredeti nem változott. Miért is változtattak volna egy itthon is sokak által kedvelt export cikken?
Most is ettem kettőt. Cukormenteset. A kérésemre tartják a boltban.:)
További ajánlott fórumok:
- Ki probálta pár a Biotech Ultra Loss termékét?
- Szingliként szembesülni azzal, hogy a volt osztálytársak/barátnők házasodnak és szülnek.
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Kellett-e már szembesülnöd az egészségügyi reform súlyos következményeivel?
- Ismeri, vagy hasznalja valaki az Aloe Vera First termeket? Terhesen is szabad?
- Óvodai dajkák! Mi okozza a munkátokban a legnagyobb nehézségeket? Milyen problémákkal szembesültök nap mint nap?