Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Évek óta nem ettem Pöttyös terméket. Most szembesültem... fórum

Évek óta nem ettem Pöttyös terméket. Most szembesültem... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

nov. 11. 19:14
Óh, én nagyon szeretem őket-sajnos 🙄
21. Jagoda
nov. 11. 19:04
Mindegyiket kóstoltam, nekem tetszenek. Ha kijön egy új, mindig megkóstolom, és szinte egy sem volt olyan, ami nem ízlett. Csak volt olyan, ami jobban, mint a többi.
20. supin
nov. 10. 04:00
finom
nov. 9. 19:16
Nekem tetszenek.
18. Sz123
nov. 9. 13:20
Mi szeretjük.
17. Highlander73 (válaszként erre: 16. - Timycat)
nov. 9. 10:19
Ez is olyan mint a Balaton helyett egy ideig, Vitorlás szeletet tudtam venni egy kis boltban.Kis,magyar cég gyártotta.Na,az teljesen olyan volt mint a régi Balaton szelet! Roppanós,nem túl édes.Sajnos már jó ideje nem találom.
16. timycat (válaszként erre: 10. - Highlander73)
nov. 9. 10:01

Itt közelben gyártanak még "eredetit". Most nem tudom melyik saját márkás csomagban lapulhat. Régen barátnőm volt ott az üzemvezető, akkor a Tesco gazdaságos volt az eredeti receptúra. De ez azóta már többsoron változhatot.

Anno sok rudit evett a kölyköm, kaptunk a töröttekből, ferdékből, torzakból. De megvolt hogy melyik gyártási sorozat a jó, gyártottak ők is vállalhatatlanul cart, de az volt a megbízó kérése 🤷‍♀️

15. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 9. 09:57

A cukormentes étcsokis finom. Azt én óvatosan eszem csak, laktózérzékenység, de néha belefér. Sajnos laktózmentesből nem gyártanak zérót.

Abban igazad van, a többi vacak, ehetetlenül édes. Vettem nemrég Halloweenre tököset, hárman rágtunk el egyet, a többi a csomagban ment a kukába.

14. Highlander73 (válaszként erre: 12. - Funnygirl)
nov. 9. 09:53

Tényleg így van!

A régi jó magyar termékeket már külföldi tulajdonú cégek gyártják, biztos hogy változtattak a recepteken.

nov. 9. 07:52
lidl-s is finom
12. funnygirl (válaszként erre: 10. - Highlander73)
nov. 9. 07:51
A negercsok meg a habcsok se olyan már.. sőt..semmi se😅😅
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Hansika)
nov. 9. 07:51
Nekem a Pilos a kedvencem.
nov. 9. 07:50

Ha a régi túró rudi ízt keresem, akkor a Cserpes rudit veszem!

Azon a csokoládé krémesen olvad a számban,nem törik és nem gejl,mint a többi cég termékein.

A túró is finomabb benne és hozza azt a citromos aromát.

A Pöttyös receptet már régen megváltoztatták.Mi,akik a 80-as években voltunk gyerekek, még emlékszünk rá milyen finom volt!

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Globus)
nov. 9. 07:50
Egyetértek, ráadásul nem sajnálták róla a masszát 🤢
nov. 9. 07:34
Nekem nagyon hiányzik mert külföldön élek..de valahányszor hazamegyek degeszre eszem magam😅😅
nov. 9. 01:41

En Pilos oriäs rudit ettem, nekem nagyon izlett...

A pöttyösröl nem is tudtam,hogy märkanev.

Nälunk semmilyen rudi nincs, pedig szerintem fincsi.

nov. 9. 00:09
Akkor nem tudom, te mit eszel. Szoktam venni pöttyös túrórudit, nagyon finom. Kóstoltam más fajtájú rudit is, de ez ízlett a legjobban.
nov. 8. 22:48

Mióta saját keresetem van rendszeresen veszem. Ugyan ma már nem magyar tulajdonú, mátészalkai előállításút.

Itt a története és az összetétele is:

[link]

Szerintem az eredeti nem változott. Miért is változtattak volna egy itthon is sokak által kedvelt export cikken?

Most is ettem kettőt. Cukormenteset. A kérésemre tartják a boltban.:)

nov. 8. 21:52
És minden óriás rudi 🥴
nov. 8. 20:32
Nagyon édes, és a csokija zsíros bevonó.
nov. 8. 20:24
Mindig is rossz volt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook