Év végi közgyógy pénz kiutalás? (beszélgetés)
5. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 15. 21:22
Kizárt, hogy ilyen formában kp-re lehessen váltani. Nem december 31-én járnak le, ham bármelyik hónapban, határozatában szerepel, Ami lejáratkor rajta maradt, az elveszik.
4. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 15. 21:18
...és a közgyógynál nincs évvége,az igénylés érvényre jutásátol 1 vagy 2 évig használhatod, utána újból felülvizsgálják.
3. bozsu55
2022. nov. 15. 21:00
Voltam közgyógyos kb 2000től hosszabb ideig,de erről még csak nem is hallottam.
Olyan szűkmarkúan írták rá a javaslatot, hogy örültem hogy a gyógyszereimre elég volt,nem hogy felhasználatlan összeg maradt volna.
2. ikres_anyu
2022. nov. 15. 20:55
Nem hiszem hogy van ilyen. Mi mindig azt mondjuk az ügyfélnek, hogy amit nem használ el, az elveszik.
2022. nov. 15. 19:44
Sziasztok!
Volt olyan nagyon régen, hogy amit év végén nem tudtunk le vásárolni a közgyógyról azt a pénzt kiutalták az adott illetőnek de kérvényt kellett neki benyújtani tudom mert nagymamám is igényelte de ő már sajnos nincs köztünk így nincs kitől infót kérni. Nos most én is kötzgyógyos vagyok és érdeklődnék, hogy hogyan lehetne ehhez a pénzhez jutni? Mi a menete az igénylésnek?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet igényelni tartósan beteg gyereknek, emelt családiról tudok és a közgyógyról is, van még valami?
- Atópiás dermatitis, ekcéma, és allergia esetén járhat emelt családi pótlék, vagy közgyógy?
- Hogyan maradhatna meg a közgyógyom és az utazási kedvezményem?
- Ingyenes lesz az orvosi ellátás vagy fizetnem kell érte, ha lejárt az alanyi jogon járó közgyógy igazolványom?
- Milyen napi hasznos gyógyszerek írathatók közgyógyra?
- Táppénz kiutalás