Ételérzékenységet gyerekeknél hogyan lehet kivizsgáltatni? Intoleranciateszt vagy más? (beszélgetés)
6. Leoborta
2021. jan. 11. 14:25
Hisztamin intolerancia valószínüleg. A paradicsom, citrusfélék nagyon hisztaminosak. Valakinek hasa megy, valakine bőrkiütése lesz. Lehet még fejfájás, s egyéb más kórság is. A hisztaminnak nézz utána.
5. andi6020 (válaszként erre: 3. - Juditka23)
2021. jan. 11. 11:17
Te sem írsz érthetően.
4. perzsacica
2021. jan. 11. 06:41
Akkor légy szíves pontosítsd a kérdést. Mivel én is több élelmiszerre vagyok érzékeny nekem is megcsinálták ezt a vizsgálatot. Nekem sok jót adott, a kiszűrt élelmiszerek elhagyása megszüntette a panaszaimat. Sajnos nem tb támogatott de sok éves panaszok szűntek meg ezért megérte. Az összes korábbi vizsgálat nem ért semmit.Amiről tudom, hogy allergén azt akkor sem fogyasztom ha nincs vizsgálattal megerősítve.
3. juditka23
2021. jan. 11. 06:20
Ugy latszik, te nem ertetted meg a lenyeget a kerdesnek
2. perzsacica
2021. jan. 10. 21:41
1. juditka23
2021. jan. 10. 20:21
Sziasztok
Kisfiam paradicsom es citrus feleket nem ehet, nem allergias rajuk de vakarozik tole kiuteses nem esszuk mar fel eve, de szeretnem megtudni, hogy van e esetleg tobb etel erzekenysege. Verkep/borteszt nem mutatta ki a paradicsom citromot sem szoval az nem jo.
Egyedul intolerencia tesztrol hallottam bar elegge ketelkedek benne, hogy kitudna pontosan mutatni.. nem is hallottam eddig még jot rola.
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Elindult a meddőségi kivizsgálás! Csináljuk együtt végig
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Versek gyerekeknek
- Gyerekdalok. Tényleg szükségük van ilyenekre a gyerekeknek, egyáltalán szeretik őket?
- Miért tiltja az egyház a gyerekeknek Harry Potter filmeket illetve könyveket?