Esztergom és körzete kismamái, anyukái, lányai, asszonyai! Várok ide mindenkit! (beszélgetés)
köszi!
néha szoktunk járni, de tényleg nem rendszeresen
mi az Aradi térnél lévő játszóra mentünk néha, de már nálunk is van szép játszótér a faluban úgyhogy oda járunk.
:( remélem nem vagyunk uncsik.
nem tudom merre laktok. szoktatok járni a programokra? most hétvégén nem voltatok?
Szia! A helyi óvodánkba.
Mi újság?
Én is el vagyok keseredve, hogy senki nem csatlakozik. Régebben azt gondoltam, hogy innen nem nagyon vannak, de egy csomó fórumon futotam össze olyannal akiről kiderült, hogy környékbeli. Nem tudom miért nem.... Uncsik lennénk?
sziasztok!
nem nagyon pörög a fórum.:(
nincsenek a környéken kismamák, anyukák?
Judit melyik oviba fogtok járni?
az jó (én is fogok még egy darabig), de hogy tervezed megoldani?
Én ezért nem ajándékoztam el a mellszívómat, hátha valami ilyesmi közbejön. Mondjuk az ekkora gyerekek már nem isszák meg szerintem üvegből, nekik már a testközelség a fontos a cicizésnél.
ó, semmi különös szerencsére, csak egyszer-kétszer kellemetlenkedett, de azt megjegyeztem... Nem az epém a gyenge pontom...
Én eddig Egomba jártam az egyik fiatal doktor bácsohoz, de besokalltam a foghúzásból amit rajtam és a férjemen elkövetett úgyhogy most Nyergesre járok már.
szia!
hát ez az hogy én régóta hútom, de már minden nap fáj, úgyhogy bejelentkeztem, ahova tartozom. Szűcs doktornőhöz. de csak 1 hét múlva mehetek.
mi volt az epéddel?
szia!
a gyerkőcök jól vannak, én küszködök az epémmel meg a lukas fogammal már egy ideje.
Szia!
Holnap már leszek. Amúgy jól. És te?
Senki sem csatlakozik hozzánk? Felénk nem szeretnek beszélgetni? :-)
sziasztok!
jól vagytok?
További ajánlott fórumok:
- Csajoknak csak a menő, tapló, mindenkit ismerő, kigyúrt, bunkó srácok jönnek be?
- Egy újabb fogyizós fórum ahová nagyon sok mindenkit várok!!!
- 2008.03.10-én 90 napos diéta kezdés. Mindenkit várok
- Gyermektelenek fóruma - Várok mindenkit aki idetartozik!
- A magyar tanár lelki terrorban tart mindenkit!
- Elutasítsak egy biztos állást, vagy hagyjak mindent és mindenkit magam mögött?