Észrevettem, hogy a fórumokban néhány ember magával... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
És amikor beleáll a másikba az egyik nick-kel, a másikkal rátromfol, a harmadikkal már egész kis társaság ért az elsővel egyet.
Mert ma már a modik sem tudják kiszűrni teljes bizonyossággal a dupla reg-et, mivel bárkinek lehet egyszerre több mobilja is. Képtelenség lekövetni. És az illető jót szórakozik. Olcsó játék.
„Álmomban két macska voltam és játszottam egymással.“
(Karinthy Frigyes)😊
Azt nem értem, hogy ha tilos a több néven fórumozás, akkor a moderátorok miért nem szólítják fel a több néven fórumozókat? Hiszen nekik látniuk kell, hogy ki az, aki „megtöbbszörözi” magát.
Egyébként meg, ha valaki tényleg a saját bejegyzéseire nyomkodja a szívecskéket egy másik nickjével - az több mint szánalmas.
Nyakra-főre nyílnak az érdektelen témák, sokasodnak a (többnyire indokolatlan) anonimitásba burkolózók.
Én sem értem, mire jó ez.
Kételkedem benne, hogy ezt mondta a moderátor, hiszen ez van a szabályzatban:
"Tilos több felhasználói névvel fórumozni, ezzel a többi Felhasználót megtéveszteni."
Erre azt írták (ha, igaz volt), hogy, ha nem téveszt meg vele senkit, akkor nem szabályellenes. Ha igen, akkor először figyelmeztetnek, legközelebb tiltanak.
Hát az én olvasatomban, ha valaki sunyin másik néven írogat, néha direkt füllent, hogy fel ne ismerjék, saját magának küldi a másik nevéről a jeleket az megtévesztés. Nemde?
Ezt én is így tudom.
Fórumozni csak egy karakterrel lehet, míg játszani többel is.
Nekem a Kvízlabirintusban van két karakterem, mert az elsőre nem mentek úgy a válaszok - még ismerkedtem a játékkal.
De ott "Hoxa-függetlenül" is lehet játszani. Vagyis más néven, mint amit itt használunk.
Itt csak gyanítom, hogy vannak, akik a saját hozzászólásaikat "szívecskézik", hogy mindenki lássa, vannak, akik egyetértenek a bejegyzésével.
Nyomorult egy eljárás ez...🤣
Több néven fórumozni.
Játszani lehet.
Na bumm. 🤷♀️
Egyébként szerintem az Patrícia lehetett.
További ajánlott fórumok:
- DOKI! ÉNZSŐL! Nehéz beleszólni a fórumokba?
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- Frontin 0. 25-ös gyógyszert vettem be, aztán észrevettem, hogy lejárt. Lehet tőle bajom?
- Nemrég észrevettem egy gombostűfej nagyságú kis dudort a méhszájamon! Mi lehet az? Holnap megyek dokihoz!
- Más is észrevette hogy ez az éve sokkal rosszabb bármelyiknél?(minden tekintetben, munka, párkapcsolat, egészség stb)
- Miert nem enged nem csak itt, mas forumokban is, ekezetes betuket irni a gepem?