Eszik valakinek a babája Milupa Pregomin tápszert? (tudásbázis)
szia suzanne, az én kisfiam eszi ezt a tápszert ha van felesl
eges tápszered kimaradva szivesen átveszem, fizetek érte!ha kimaradt akkor keress meg:racznecsikaniko@gmail.com,0630-897-2758-as számon elérsz!köszi.
az énkisfiam (péntekenlesz 3 hónapos) is így volt a tápszerrel. állandóan büfizett, nem csak evés után, olyan hatalmasakat, hogy azt hittem, a gyomra is kijön. fájt neki,soha nem tudott aludni, mert mindig fel kellett kapkodni a büfihez. a hasa is folyton fájt, és retteneteseket rottyantott, aztis nagy fájdalmak után. nem volt olyan tápszer, amitől ne így lett volna. már majd' megőrültem, állandóan cipelnem kellett, sose tudtam letenni, mert ordított fájdalmában.
szerencsére az rtl-klubos aranyasszony teájától lett végre tejem, és azóta aranyéletünk van. eszik, alszik, sose sír.
Az evéssel nincs baj, megeszi és a súlya is szépen gyarapszik:).
Remélem csak a kis gyomrának kell megszoknia ezt az új tápszert és hamar elmúlik ez kellemetlenség nála.
Szia!
Kisfiamnak is ezt adták, de végül is nem lett tejfehérje allergiás. Ő is bukott, de ő alapjáraton a tejcitől, tápszertől, meg ettől is.
Van sűrítő is (Nutrilon)de azt sehogy nem tudtam odaadni neki. Úgyhogy Ő kinőtte olyan 6 hónaposan a bukást.
Amit előtte evett, vagy az anyatejes táplálásnál nem bukott?
Amúgy az jó ha büfizik, és ha csak egy kicsi csorog vissza az nem gond. Láttad volna az én fiamat!
Lehet azért is büfizik többet, meg jön egy kicsi vissza, mert cumisüvegből való táplálásnál több levegőt nyel.
Ez már a második tápszer amit felírt a doki,és rendelőbe a számítógépes rendszerbe nem nagyon van nekik más fajta:(, no meg ezeket 90%-ba támogatja a tb és nem "szeretik",ha sűrűn váltogatja az ember:(,mintha szegény gyerek tehetne róla,hogy rossz az íze:(...
Sajnos tejcsim már nincs, legeslegnagyobb bánatomra:'(.
További ajánlott fórumok:
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Milyen tápszert kap/kapott a gyereked és hány hónapos koráig?
- Ti milyen tápszert adtok másfél-éveseteknek?
- Milupa milumil AR tápszert lehet Optimallal keverni?
- Macrogola 4000-es székletlazítót kapott a kisfiam, mert a tápszertől nehezen kakik. Használta ezt a fajta székletlazítót vki babájánál?