Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
eléggé régen behalt a fórum, de hátha jár még erre valaki, a segítségeteket kérném. nem nagy dolog, ide kellene írni 1-2 mondatot:
nagyon köszi előre is, a többiek nevében!
Szia n.zoliné!
A képek hol készültek?
Szia!
A fényképek hol készültek?
Szia!
Megtaláltam a naplódat!
Szia!
Mi a neve a naplódnak? Elvileg jövőre lesz az esküvőnk. Bulit fogtok tartani?
Szia n. zoliné!
Hogyan ünnepelitek meg a nagy napot? Ruhát hol találtál? Koronád lesz?
Szisztok,
nekem aug volt.)) csodaszép, életme elszebb napja. Mi a Lehetsz király francia verzióra vonultunk és a szívből szeretni-re írtunk alá:)))
Szia Nita25!
Találtál azóta zenét? Nekem nagyon tetszik a Rómeo és Julia Szívből szeretni szám. Bevonulásra keresed?
Nem vettem még meg, csak nézegettem őket! Én külföldön vagyok, itt veszek meg mindent, nagyon olcsó! A ruhám, cipőm, fátylam, koronám összesen 40. 000Ft lesz! És nekem varrják, meg is tarthatom! :)
Nekem a földig érő fátyol a mániám, és csak egy pici finom kis csillogó koronácska lesz hozzá, ami tulajdonképpen a fejemen tartja.
Mo-n szerintem 5-10.000Ft körül lehet!
Szia!
Nekem is koronaszerűségem lesz, meg földig érő csipkeszerű fátylam!:)
Én már csak ilyen vagyok: szeretnék legalább azon az egy napon békét a családban :D
Most bátorsággyűjtés folyik... Ők diploma után szeretnék... Nekem meg még van két és fél évem addig, ha minden jól megy... Addig meg nem szeretnénk húzni...
Képeket én is szeretek nézegetni :)
Nálunk is unalmas hétköznapok...
Az esküvő után otthon voltunk még egy hétig, aztán visszajöttünk, és én ágynak dőltem. Benyaltam valami gyomorvírust... :o(
Most már jobban vagyok, csak itthon unatkozom...
Várom, hogy jelentkezzenek állásügyben...
haat nem mókás, nagyon nehezen veszem rá magam a munkára.
Nálatok? Izgalom
??:)
Nem akarok beleszólni, de ez leginkább a Ti dolgotok, a Ti életetek...
A szülők meg, ha látják, hogy szeretitek egymást és tényleg ezt akarjátok, akkor majd megbékélnek. :o)
Szia!
Az én drága párom itt kint tanult, még gimisként nyert egy ösztöníjat, aztán az egyetemet is itt végezte, maláj nyelven. Mostmeg itt kapott munkát, én meg jöttem Vele! Most vettek át engem is egy itteni egyetemre, ugyhogy tanulgatok, mást nem nagyon tudok itt csinálni...
A lánykérés itt történt, az Indiai óceán partján, pont ott, ahol először mondta ki hogy szeret! Meseszép volt, a gyűrűt is itt vette meg!
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?