ESG ( elektroszomatográfia ) vizsgálat! Ismeritek? (beszélgetés)
szia!
én voltam már és meggyőző volt. bár túl sok mindent nem mutatott ki, valamennyire egészséges sportoló vagyok, de pár dolgot azért megtudtam.
nekem hasznos volt.
Szia!
Akkor tényleg igaz, amit leírnak róla, hogy orvosilag elfogadott vizsgálat? Tehát,amit ott látnak az tényleg ott van, lehet hinni benne. Azt még megszeretném kérdezni, hogy mennyi ideig tart a vizsgálat. Nekem azt mondták 5 perc maga a vizsgálat és kb háromnegyed óra, amíg az orvos elmondja, hogy mit talált. Én nemtudom kihez fogok menni, de márc. 8-ára van időpontom, a Mammut II-be.
Igen sajnos szinte futószalagon mennek az emberek és az a lényeg, hogy minnél hamarabb lezavarjanak egy vizsgálatot. Nagyon könnyen mondanak ki, állítanak biztosan dolgokat, nem törődve azzal, hogy mi lesz a következménye.
Nekem családom van, két kislányom, akikért felelőséggel tartozom, ahogy te is írtad és ez mindent megér.
Ha van megfelelő anyagi háttered és adsz magadra ,akkor meg kell tenni mindent az egészséged érdekében.Pláne ha családod felé felelőséggel érzel.A privátalapú komoly technikai hátterű rendelések,valóban az egyén egészségét szolgálják,mert a csúcstechnikát is bevetik.A tömeg betegellátás szinte alkalmatlan is az alapos kivizsgálásra.
Szerintem.
Köszönöm!
Ez így van. A saját káromon tanultam meg, hogy akkor figyelnek rád kellőképpen, ha fizetsz. Szomorú, de ez van. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Tisztelet a kivételnek.
Ebben az esetben tényleg igaz,hogy a drága az olcsó.Mert a privát rendelések azért alaposabbak és a bizalom a legfontosabb.
Jobbulást kívánok.
Pont azért gondoltam erre a vizsgálatra, mert problémám elég ( sajnos ).
Ez a vizsgálat elvileg mindenhol megmutatja mi a gond vagy hogy van-e.
Drága,de ha utánaszámolok, hogy a nőgyógyászom és a reumatológusom maszek, és hogy a többi problémát kivizsgáltassam az sem helyben van, akkor máris jobban megéri az ESG. HA tényleg jó.
Értem.ha van időd,pénzed ki kell próbálni.Úgyis egy értéket ,estleg néhány életvezetési tanácsot kapsz.( szerintem)
Erre szokták mondani: ha nincs gond majd keresünk))