Erős barna folyás mitől lehet? (tudásbázis kérdés)
Nem fáj az együttlét. Viszont most elgonolkodtm azon nem-e a flabélosz edzés/rázkódás okozza.
Járok ilyen "kezelésre" narancsbőr ellen, mostanában kezdtem , nem tudom ki ismeri ez egy ilyen gép amire rá kell állni és alulról rezget... főleg hasat combot, és elég erőteljesen. S mivel ma van hajszál pontosan a napja a barátnőm szerint előidézhette a flabélosz is vérzést ebben az időszakban... hiszen semmim sem fáj az ijedség által okozott gyomorgörcsön kívül semmi bajom. De azért elmegyek dokihoz. kitudja
Szerintem durva bajod nincs. Ugyes vagy,h,nem szedsz gatlot,ne is szedj! De azert el kellene menni nogyogyihoz, nehogy mehszajseb ,vagy egyeb legyen veletlenul.
Ertettem,h.kulfoldon van a parod, ugy ertettem a kerdest ,h.korabban fajt-e az egyuttlet? Endometriozisra ,es nehany fertozesre jellemzo ez.
Egyeb hormonalis gatlot?
Verzes fajdalmas?Egyuttletkor belul faj? Hirtelen hizas?Ciklus hany napos,es milyen erossegu,hosszusagu? Tulzott, indokolatlan faradsag van?
Nem erdemes talalgatni,kb.50 oka lehet, el kellene menned nogyogyihoz vizsgalatra, uh-ra.
Ha mar ott vagy, kerj kenetbol tenyesztest, ha nem lesz annyi agya az orvosnak,h.kerje magatol.De nem artana egy verkep,+ noi hormonsor is.
Ha kiderul,h.nincs semmi bajod, akkor sem art a dolog,jobb mindent megelozni..,vagy idoben orvosolni.
Szedsz gatlot,vagy nemreg kezdted el,hagytad abba?
Alhasi fajdalmad van?
További ajánlott fórumok:
- 3 napja barna folyásom van, terhes lehetek? Segítsetek!
- Menstruáció helyett, barnás folyás! Mi lehet az oka?
- 06.12-én barna folyásom volt és még nem múlt el. Tud nekem valaki segíteni hogy mitől lehet?
- Ciklus 15. napján egy csepp barnás-bordós folyás? Mi lehet?
- Mitől lehet barnás folyás? Volt valakinek?
- Mitől lehet a ciklus 12. napján erős, barna folyásom?