Erkölcs (beszélgetés)
Annyira nem vagy perverz, hogy részletesen ecseteled a szexuális szokásiadat egy rakás vadidegennek.
Igazán magas erkölcsi mércére vall.
megy igenis ez a normális, rosszul fejeztem ki magamat a durvulás jöhet pl fenék paskolás simán, csak kézzel nem erősen nem, gyorsan minden egyéb testrészemen semennyire illetve a száj harapás nem, erősen pl fenék mell harapás, nem, de a nyalogatás szopogatás, igen de
az erőszakosság egyik formája sem még úgy sem hogy nem erősen nem gyorsan csinálja ez nem számít Bdsmbnek kicsit vadulás vagyis azt gondolom, hogy az meg az erős gyors dugás sem kell ez a gyengéd fenék paskolás egy sima szerelmeskedésben is lehet nem mindegyiket ítélem el.
Nem vagy attól erkölcsösebb, hogy mik a szexuális preferenciáid, amíg nagykorú emberek vesznek benne részt önszántukból.
Ha szexuális felvilágosítást szeretnél, menj szakemberhez.
Mi lenne, ha nem ítélkeznél csípőből?
Teljesen oké, hogy neked nem működik érzelem nélkül. De ez nem erkölcs, hanem neked nem működik érzelem nélkül.
"Ha összhangban vagytok egymással, minden jön sorban a maga rendjében."
És ha a "korai" szexre van igény? :)
A második "randin" szexeltünk, házasság lett belőle.
Egyébként nekem az az erkölcsös ember, akinek lehet adni a szavára.
Az pont nem érdekel, hogy kivel smárol.
Miért jutott nekem is pont ez az eszembe?😄
Általában akkor hangoztat valaki ilyesmit, mikor igazolni akarja a sikertelenségét.
Ma már ennek nincs akkora szerepe, hogy megítéljenek miatta. Az erkölcs kifejezés is más jelentést kapott, az erkölcsös viselkedés a közösség által jónak ítélt viselkedésforma. Ha szexelsz, azzal nem ártasz senkinek.
Tégy ahogy akarsz, de ne játszd a felsőbbrendűt.
Számomra teljesen mást jelent az erkölcs.
De nem vagyunk egyformák (szerencsére).
További ajánlott fórumok:
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Az erkölcsi bizonyítvány mikortól lesz tiszta, ha valaki volt börtönben?
- Tartozom valamivel az anyámnak? Erkölcsileg vagy anyagilag?
- Katonaság - Erkölcsi bizonyítványtól a munkába állásig!
- Megtudná valaki nekem mondani, hogy az erkölcsi bizonyítványt, az igénylőlap feladástól számítva kb. mikor fogom megkapni? Fontos lenne!!!!
- Álláskeresésnél. Mi ez az új módi hogy egyre több helyen kérnek a jelentkezéshez erkölcsi bizonyítványt?