Álláskeresésnél. Mi ez az új módi hogy egyre több helyen kérnek a jelentkezéshez erkölcsi bizonyítványt? (beszélgetés)
T. Felhasználók!
Ajánlom azoknak, akik esetleg nem ismerik és Budapesten laknak A NONPROFIT alapivány álláskereső klubját cime: 1072 Budapest, VII. Kertész u.22.
Kertész-Wesselényi utca sarok. bejárat a Wesselényi utcából. Tel: 413-77-25
A következő szolgáltatást, ill. segitségnyujtás:
Önéletrajz megirás, állásinterjúra való felkészülés,
munkavállalással kapcsolatos egyéni problémák megoldásában. Erre felhivom mindenki figyelmét a
következőre, ha valakinek nincs pénze hirdetési ujságokat vásárolni, ha folyton visszautasitják.
Bárkit, akit érdekel forduljon hozzájuk bizalommal. Ingyenes telefon és mobilhasználatot
is igénybe lehet venni minden hétköznap reggel 8 órától 10 óráig.
Előre is köszönöm a figyelmet
Szivélyes üdvözlettel:
Anyuci91
T.fekhasználók!
Előre is elnézést kérek mindenkitől a fórum álláskeresnél igaz akad olyan munkahely ahol tényleg erköcsi bizonyitványt is kérnek. A szomorú az egészben mióta hazánkba engedték a külföldi befektetőket azóta mindent tönkrettek, megsemmisitettek, eladtak, vagy átalakitottak cégeket. Azóta a helyzet sokat rosszabbodott, ami eléggé lesujtó. Kérdezem én ki fog ebben az országban termelni, ha lassan sekisem fog dolgozni. Igen is hazánk termelőképes volt tudtunk eladni termékeket, most semmi sincs csak a létbizonytalanság. A megélhatésünk került veszélybe emiatt sok ember élete ment tönkre.
Kormányunkat teljesen hidegen hagyja fő, hogy ők gondtalan luxus fényűző életet élnek a többi nem számit. Nekik köszönhetően lett országunkban sok fedélnélküli, nincstelen ember.
Várom hozzászólásokat ezzel kapcsolatosan
Szivélyes Üdvözlettel:
Anyuci91
na nehogy már....
majd, ha téged vesznek fel, akkor megcsináltatod....
ilyenről még soha nem is hallottam... :-o
Oszton a véleményedet, és megértem a kérdést, mert tényleg gáz hogy a teljesen bizonytalanba fektet bele pézt, és tényleg ha több helyre adja be és több helyre kérik akkor az eléggé megterhelő anyagilag. Meg egyáltalán lehet hogy egyből 5 db-ot kér valaki? Én szociális területen nézegetek most és én is sok helyen látom hogy kérik már az önéletrajz elküdésekor kell csatolni.
Egyébként szerintem lehet scannalni is és teljesen ugy néz ki mint az eredeti, bár ez hamisitás így :)
Amikor a gyes igénylést adtam be, és scannalgettem a csatolni való iratokat, akkor az anyakönyvi kivonatot is megcsinltam és teljesen ugy nézett ki mint az eredeti, szép rózsaszín papír, a hátulján a szinesen rápecsételt dolgok, a papír minősége volt kicsit vékonyabb de az se volt annyira feltünő. Gyorsan rá is írtam hogy hanyas mellékletnek szánom nehogy azt higyék hogy az az eredeti :)
További ajánlott fórumok:
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Az erkölcsi bizonyítvány mikortól lesz tiszta, ha valaki volt börtönben?
- Katonaság - Erkölcsi bizonyítványtól a munkába állásig!
- Rendőrnek jelentkeznék. De hatósági bizonyítványt is kérnek, azt a jelentkezési lappal kell elküldenem.
- Nem találjuk a párom álláskeresési könyvét! Holnap kell jelentkeznie! Ilyenkor mi történik?
- Kismamaként jelentkezhetek álláskeresőnek, kaphatok vajon szoc.segélyt?