Érezted már azt, hogy nincs számodra hely? (beszélgetés)
Igen.
De csak addig ,amíg féltem.
?
Nem is gondoltam, hogy lelkibeteg lennél.
:)
Ha jól láétom, azért te is igyekszel kapaszkodni azokba a dolgokba amik tompíthatják az általánosan tapasztaltakat.
És ez jó.
én nem érzem magam lelkibetegnek és csak tényszerű megállapítás volt a lenti beírás.ezek a dolgok ha tudatosulnak az emberben azért meg tudják betegíteni.ezért van annyi depressziós és nem is tudják sokan mitől betegek.
én mindig keresem az apró szépségeket az életben,az apró pillanatokba kapaszkodok és rájöttem hogy sok kicsi is sokra mehet.pl ilyesmibe hogy vettem egy Japán miniatúrát és abban elgyönyörködöm.észrevettem hogy ez jó.vagy pl egy körömreszelgetés az erkélyen.a gyerkőcben is sok örömöt lel az ember.a minap vihar volt és az eső illata,látványa is örömöt adott a nagy meleg után.szóval sok kicsi dolog sokra megy.áthullámzik az emberen a boldogság ha csak rövid időre is.
Én is globálisan szemlélem a dolgokat, de kettéválasztom azt, amit általánosan tapasztalok, és azt amiből pozitív élményeket meríthetek-egyébként pozitívumokat általánosan is találhatsz, csak jobban kell keresni.
A saját lelki egészségem érdekében én nem engedem meg magamnak azt, hogy csak a negatívumok vigyék a prímet.
Persze nem könnyű.
köszi, viszont.
Igen egy jó pár hónappal (kb 1év)ezelőtt teljesen "elvesztem". :-(
Mostanra már megtaláltam magamat, úgyhogy mindenkinek azt javaslom, sariya neked is, hogy kitartás ... :-)
További ajánlott fórumok:
- Szeretek egy fiút, aki Jehova vallású, nekem viszont nincs semmiféle vallásom. Szülők helyében engednétek a kapcsolatot?
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Voltál már úgy, hogy eleged volt a párodból, és úgy érezted nincs tovább?
- Ha nincs vagy nem lesz gyereked hátrányos helyzetű nyugdíjas leszel. Ez komoly?
- Volt, hogy úgy érezted nincs tovább?
- Szülés alatt kapott EDA helyét meddig érezted utána?