Szülés alatt kapott EDA helyét meddig érezted utána? (beszélgetés)
Én is kaptam EDÁ-t mind a két gyerkőcöm születésekor. A fiam 2001-ben született a Szabolcs utcai kórházban, a lányom 2007-ben az ÁEK-ban (volt MÁV kórház). Ugyanaz az orvos kötötte be mind a két esetben...de semmi problémám nem volt sem utána, sem azóta!
Szerintem mindenképpen nézesd meg orvossal!
Ha akarod megkérdezem pontosan az ismerösömet hogy Ö holvolt vele neki most szúrták el1éveaz tuti hogypesti intezetben vizsgálták ki az esetet
Én 3 éve kaptam az ikrek születésénél, mai napig érzem a helyét, simán kitudom tapintani hová adták, néha magától is fáj!
Szia! Én is erre gondoltam , hogy megnézetem orvossal, a válaszok alapján, csak nálam vanakkor baj. Ráadásul mire megkaptam az EDa -t már jöttek a tolófájások így nem is használták, teljesen feleslegesen szúrtak meg. ÍGy utólag a szülésznőnek vagy az orvosnak előtte meg kellett volna vizsgálni. másfél óra alatt lement a szülés érzéstelenítés nélkül.
Szia, eleinte biztosan kísérleteztek, míg begyakorolták, annak idején rengeteg veszélyét emlegették, én nem mertem elvállalni, minden fájdalomcsillapítás nélkül szültem. Azóta sokat fejlődött a tudomány.
Szia Én lehettem az elsök között akit epidurálva császároztak 25 évvel ezelött nekem évekig lezsibbadt azon a helyen a gerincem nemis gondoltam hogy attól van azótais gerincproblémáim vannak haezt elmondom mitöl mindenki tiltakozik hogy nemlehet de Én biztosan tudom hogy igen.Most taliztam egy ismerössel akinek a térdét mütötték epid. és megsértették a csonthártyát szétszúrtak egy betokosodott sérvet aztmondták BP az idegsebészeten hogy örüljön hogy nem bénult le .Lehet hogy megkellene emerrel nézetned nincs e valami nagyobb baj
Köszi Én simán szültem de ezt az érzéstelnetíést kértem én végig éreztem hogy meddig dugják fel a gerincemben, nem fájt de kellemetlen volt és azt a szakaszt ma napig sokszor érzem. szóval akkor valamit rosszul csinálhatak. köszi az infokat.
NEkem sem fájt. Semmit nem éreztem...
Szia kirakitti!
Szildiko77 vagyok!Nekem 3 császárom volt!A másodiknál elcs...... valamit,mert az nagyon fájt nekem is utánna sokáig!Sőt még az is fájt amikor tették be a csövet!Amikor reklamáltam csak annyit mondtak ez természetes!Ez nem így van a 3. császárom 3 éve volt és észre sem vettem azt sem ahogyan berakták a csövet és utánna sem volt semmi baj!Másnap amikor mentem fürdeni még a helyét sem láttam!Szerintem nézesd meg orvossal nehogy valami fertőzés legyen belőlle!Tudod mi van manapság már mindentől lehet valami nyavaját kapni!Írj majd,hogy mi újság!
Én sem éreztem, már rögtön szülés után sem.
Mondjuk azóta a hidegfrontra is megfájdul a fejem, csak másutt, mint mikor melegfront van... :) de biztos van, aki érzékenyebb.
Én sem érzem, már a szülés után sem tudtam volna megmondani, hogy hova kaptam pontosan.
Én 5 hónap szültem , szintén a gerincembe kaptam az érzéstelenítőt, de azóta egyszer sem éreztem a helyét, nem is tudnám megmutatni hogy hova szurtak.
Szülés után nekem 3 hónappal még mindig gyakran érzem gerincemben azt a részt ahova bevezették a kis csövet, ez természetes, vgy nekem valamit rosszul csináltak? Vagy másnak is ilyen?
További ajánlott fórumok: