Érettebb hölgyek válaszát várom, akik már átestek egészségügyi küreten (beszélgetés)
Jó,jó,hogy vacak az ellátás,ami tavaly óta még vacakabb lett,de azért az túlzás,amitől félted anyudat!
OEP-re csinálták,aznap nem mehettem haza,mindennel megvoltam elégedve.
Na, nem találtam ezt a régi kiírásomat, ezért feleslegesen sikerült újra feltennem a kérdést.
Szóval hétfőn lesz a dolog aktuális, tavaly ez elmaradt. Jobb lett volna, ha én is ott lehetek, de nem jön össze, úgyhogy csak remélem, minden OK lesz.
Én vagyok a célcsoportod Drágám!:)
Én érett vagyok, lassan már túlérett!:)
SEMMISÉG!!!!!
Egy szuri, 10 perc, ágyon ébredés, semmi fájdalom.
Célszerű szunyálni 1-2 órát, hogy a fej kitisztuljon.
Én kocsival mentem utána haza (én vezettem 70 km-t)
Ennyi!
Az utolsó kérdésedre én tudok :)
Javasoltak, nem mentem el, és még mindig élek. Felkerestem egy másik orvost, akinek eszébe sem jutott.
Jóvanna, nem úgy értettem, hogy csak érettebb hölgyek ismerhetik ezt a dolgot :) Csak mivel anyum már nem épp tini, azért gondoltam,hogy a célcsoportra irányítom a kérdést. :D
Köszönöm a válaszokat.
Akkor mindenképp megmondom neki,hogy feltétlen csináltassa meg. Persze mondjuk a kutyámat se bíznám a magyar egészségügy "sztk"-részlegére, de remélem, nem fél lábbal vagy kivett vesével megy majd haza utána.
Délelőtt 10-re bementem,délután 4-re itthon voltam.
Ez idő között történt minden.Nincsenek rossz emlékeim.
igaz hogy én nem vagyok érettebb hölgy még de nekem volt már ilyen küretem:(
Nekem elhúzódó vérzés miatt volt.
Altatásban csinálták 10 perc volt kb az egész állítólag.
reggel mentem 9 körül volt a műtét és délután fél 3-kor vagy fél 4-kor már jöhettem is haza.
az utolsó kérdésre nem tudom a választ de ha a doki azt mondja akkor biztos.
szia
-altatásban végzik
-szükségszerű
-pár perces műtét és másnap haza engednek
teljesen felesleges parázni tőle egy érettebb hölgynek
én sem paráztam:)
Sziasztok!
Anyukám 59 éves, most volt nőgyógyászati vizsgálaton, ahol az orvos egészségügyi küretet javasolt neki, mert 12 mm-re van vastagodva a nyálkahártyája. Tavaly is volt már dokinál, akkor is ugyanezt mondták neki, a helyzet nem változott egy év alatt. Kicsit parázik ettől, mert nem tudunk túl sokat a beavatkozásról.
Segítene valaki, aki már túlvan ezen?
Igaz,hogy nem egy bonyolult dolog, egynapos befekvést igényel csak?
Altatásban végzik?
Tényleg nagyon szükségszerű mielőbb elvégeztetni, ha más panasz nincs?
Köszönöm a segítséget.