Érdemes egyszerre két pszichológushoz járni? (tudásbázis kérdés)
Erre gondoltam az előző válaszomban.
Ugyanazt a célt többféle módon is el lehet érni. Kinek ez jön be, kinek az. Van, akinek a kettő ötvözete.
Az egyéni terápiát végző tud a másikról kérdezte,mit végeztem.
A csoport nem rossz,csak idő kell és feloldódjak.Nehezen nyílok meg,de éppen ma tettem egy nagy lépést.
Szeretnék a csoport vezetővel megpróbálni az egyéni terápiát.A csoport tagjai azt mondták,ugyanez a módszer,hasznos
Ne tudjanak egymásról.
Ha szükségem lenne rá, kihasználnám mindkét ellátás előnyeit.
Egy éve járok pszichológushoz,sok mindenre rávilágított,ill. olyat is észreveszek,amit eddig nem-jobb mindenképpen.
Elküldtek egy nyílt pszichoterápiás csoportba(erről tud,beszéltünk róla),egészen más,időnként szerepjátékos,nagyon komoly (ill. engem mélyen érintő) beszélgetésekkel.
Vannak kényes kérdések,amit nem szeretnék a csoport előtt elmondani,meg olyanok is,amit elmondok,de sírni nem szeretnék 6-8 ember előtt.Van lehetőség egyéni foglalkozásra járni,akik voltak,azt mondták,ugyanolyan mint a csoport,csak kevésbé lehet mellébeszélni,ami kellemetlen,kerülni-hárítani,akár a csoport miatt is,ill. a témákat is úgy lehet választani
Szerintetek?
Tudjon egymásról a két pszichológus?
További ajánlott fórumok:
- Egyetértesz, hogy minden embernek javallott lenne terápiára, vagy pszichológushoz járni? Mit ajánlotok nekem?
- Ha a pszichológusnak azt mondom, hogy a fő bajom, hogy nem szeretek dolgozni és emberek közé járni mit fog mondani?
- Pszichiáterhez és pszichológushoz lehet járni egyszerre?
- Érdemes OKJ-s pszichológia szakmát végezni?
- Nagyon szeretek pszichológushoz járni, pár havonta kérek...
- Milyen érzés pszichológushoz járni?