Érdemes-e plusz garanciát venni háztartási gépek vásárlásánál? (tudásbázis kérdés)
Szerintem pont a kozepkategoriat nem szabad nagyon valasztani muszaki cuccbol. Vagy a fillereset, annak mindegy ha tonkremegy, vagy min a felsokategoria alja, az mar birja.
Mi amúgy szoktunk venni plusz garanciat a dragabb cuccokhoz. Nyilvan a filleresekhez nem.
Lehet,de én ezt tapasztaltam
Persze lehet ha dupla annyiért veszek dolgokat kiirta 6 évig is...csak hát ugye na
Ettől nem kell megijedted, nyugi csak egy IT tanúsítványuk hiányzik ;) A Hoxa-ra belépve is kaptam már ilyen üzenetet.
A kérdésedre válaszolva: én mindig, mindenhez veszek pótgaranciát. Így tanultam meg az ő pénzükön, hogy soha több Ariston.
Hát nekem tavaly a S... ung porszivom tojt be 3 év után, nagyon nem volt olcsó.
Biztos vannak kivételek de 3n sajnos tapasztaltam hogy amit adt elmúlt években sikerült vennem az már nem jó vagy javítva lett.
Es nem ac legolcsobb hanem kozepkategirias.
De ki mit fog ki
Szerintem nem.
Mi kálváriát jártunk egy fagyasztóval, pedig csak 4 hónapos.
Uh! Hát ez nagyon gáz.
Tűzhelyet rendeltem, és kértem a plusz garanciát, csak megijedtem amikor megkaptam az e-mailt, mert nem biztonságos az üzent.
"
Legyen óvatos ezzel az üzenettel
Az üzenet egy vagy több titkosított mellékletet tartalmaz, amelyen nem lehet végrehajtani a vírusellenőrzést. Csak akkor töltse le a mellékleteket, ha ismeri a feladót, valamint meggyőződött róla, hogy az e-mail valóban tőle érkezett."
S ez mind sárga figyelemfelkeltő színnel.Igazság, hogy még nem rendeltem neten nagyobb dolgot, és nem tudtam, hogy megy a garanciameghosszabbítás.De gondolkodom, hogy inkább nem is kérem.
Szerintem megéri.
Ismerős tvt vett alapban 2 év gari volt de plussz 2 évet vett hozzá, harmadik évben betojt a tv.
Tudni kell hogy nagyátlagban 2-3 évre vannak készítve az elektronikai cuccok. Még a markasak is. Talán a méregdrága nem.
Mert ugye ha 20 évig működik vmi (lsd 14 éves mosógépem) az nem biznisz a gyártónak. Az régen volt most az a lényeg vegyél másikat (mert a javítás pl olyan drága nem éri meg sokszor)
Ez van.
Volt balhé egy nagy cégnél is hogy direkt olcsó alkatrészt tettek a tvbe hogy hamar betojjon. (S-el kezdődik és amsung a vege 😉)
Szóval érdemes! Ez az én véleményem
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Vegyi árú, háztartási papír áru, egyéb(pl seprű)
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Új háztartási gép vásárlásakor a kereskedő köteles elszállítani a régit?