Érdekes szobrok Magyarországon (és a világban) (beszélgetés)
Szentendrén még megvan az "ujj" a posta előtti parkos részen? Mikor gimisek voltunk, minden reggel-este megcsodáltuk míg elhaladtunk mellette.😂
De volt ott valami beazonosíthatatlan geometriai forma is, többszög, talán narancssárga.
Nagyon jól sikerült írás, és mennyire igaz!
"Nem régóta van egy nagy találmány. Neked nagyon tetszene. Internetnek hívják, mindenki használhatja, hogy híreket olvasson, tanuljon, vagy üzenjen vele másoknak, és úgy van az, Ernõ, hogy ma divat mindent kisbetûvel írni. Neveket, címeket, és az emberek annyi ostobaságot és aljasságot képesek írni egymásnak, egymásról - persze nem az igazi nevükön - hogy tulajdonképpen mindegy is, kisbetûvel írják a nevüket vagy nem, mert csak a név kötelez, a névtelenség semmire sem kötelez. Lehet, hogy ez egy olyan kisbetûs kor, és ez a világ csak a valakiké?"
Valaki írta Nemecsek Ernő szobrát?
Pál utcai fiúk szoborcsoport is klassz, sajnos még nem sikerült megnéznem, bakancslistás.
Megnéztem a cikket és olvasom, hogy a Kafka múzeumnál a szobrok belepisilnek SMS-ben küldött szöveget a vízbe. Nem értettem, hogy mi van?! Úgyhogy kis kutatómunka után találtam egy videót is: [link]
Most már muszáj lesz ezt élőben is megnézni! Hihetetlen vicces és polgárpukkasztó alkotás.
Prága
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Milyen érdekes/meglepő dolgot láttál ma a világban?